Privacy Statement

Via deze Privacy statement informeert Mikrocentrum B.V. u over de wijze waarop binnen onze organisatie wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Mikrocentrum respecteert uw privacy en wij houden ons aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Onze database is tevens aangemeld bij het CBP.

Mikrocentrum kan deze Privacy statement wijzigen. We raden u dan ook aan deze Privacy statement regelmatig te lezen, om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

 

Uw e-mailadres

Mikrocentrum neemt uw e-mailadres op in een gegevensbestand. Dit e-mailadres wordt gebruikt voor de uitvoering van met u gesloten overeenkomsten. Daarnaast kunnen wij uw e-mailadres gebruiken om u op de hoogte te houden van interessante informatie en/of aanbiedingen van Mikrocentrum. Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om u te informeren over die onderwerpen waarvan u heeft aangegeven dat u deze interessant vindt. Deze berichtgeving bevat informatie over activiteiten van Mikrocentrum of van zorgvuldig door ons geselecteerde partners. Indien u geen partnermailings wilt ontvangen kunt u dit aan ons kenbaar maken via mijngegevens.mikrocentrum.nl.

U kunt uw e-mailvoorkeuren zelf wijzigen:
  1. Via mijngegevens.mikrocentrum.nl
  2. U kunt telefonisch het formulier wijzig mailvoorkeuren aanvragen. U ontvangt dan via e-mail een link naar een formulier waarin u zelf aan kunt geven over welke onderwerpen en producten u geïnformeerd wenst te worden. Tel: +31 (0)40 296 99 11.

Indien u uw gegevens wilt laten verwijderen, stuur dan een brief naar Mikrocentrum, afdeling klantenservice, Postbus 359, 5600 AJ Eindhoven of e-mail naar info@mikrocentrum.nl.

 

Overige persoonsgegevens

Mikrocentrum legt de persoonsgegevens van (potentiële) klanten vast. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die we ontvangen bij aanmelding voor één van onze activitetien, aanvraag van onze brochure, registratie voor een beursbezoek, aanmelding voor onze nieuwsbrief of als u op andere wijze contact met ons opneemt. We gebruiken deze gegevens om u te informeren over ons productaanbod en om een goede uitvoering van onze opleidingen, themadagen en beurzen mogelijk te maken. Verder kunnen de NAW-gegevens gebruikt worden om u te informeren over producten en diensten van zorgvuldig geselecteerde organisaties.

Wij verzamelen en verwerken onder meer de volgende persoonsgegevens: uw naam, adres en overige contactgegevens, gegevens met betrekking tot de bijeenkomst (bijv. opleiding, themadag, beurs) waarvoor u zich heeft aangemeld en eventuele overige informatie die u aan ons verstrekt.

U kunt uw gegevens zelf inzien en wijzigen:
  1. Via mijngegevens.mikrocentrum.nl
  2. U kunt telefonisch uw persoonlijke link naar het beheer mijn gegevens systeem opvragen via tel: +31 (0)40 296 99 11.

Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van verdere informatie over ons productaanbod en/of aanbiedingen van derden stuur dan een brief naar Mikrocentrum, afdeling klantenservice, Postbus 359, 5600 AJ Eindhoven of e-mail naar info@mikrocentrum.nl.

Beveiliging

Uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de huidige gebruikelijke technieken.