High Tech Platform bijeenkomst

5PM: Een frisse blik op hedendaagse marketing

27 juni 2019  

Mikrocentrum | De Run 1115 | Veldhoven

17:00-20:30 uur

exclusief voor High Tech Platformleden (gratis)

Een frisse blik op hedendaagse marketing
Marketing en de manier waarop een klant tot aankoop komt is de laatste jaren behoorlijk veranderd. Zo speelt video(content) een steeds belangrijkere rol in het beslissingsproces. Content creëren is zo gedaan, maar hoe zorgt u voor het juiste effect en de juiste toepassing? Dat ontdekt u tijdens de 5PM op 27 juni.

De experts van MG-productions trekken tijdens hun presentatie lering uit het verleden, maar reiken ook handvaten aan voor een ferme greep op de toekomst. Door in te gaan op welke (video)content er tegenwoordig allemaal is, laten zij zien hoe u simpel en efficiënt uw bedrijf naar het volgende niveau in (video)marketing tilt.

MG-Productions bouwt aan merken. Dit doen we met grafisch ontwerp en digitale media. Of je nu een lokale superheld bent of een internationaal opererende bekende organisatie, wij vinden dat iedereen een echt merk kan zijn.. En dat ieder merk toegang moet kunnen hebben tot moddervette content. Daarom streven we altijd naar het hoogst haalbare. Wie je ook bent. En waar je ook vandaan komt.


 Het programma
17.00 uur - ontvangst met buffet
17.30 uur - lezing en workshop
19.30 uur - netwerkborrel
20.30 uur - einde bijeenkomst