High Tech Platform bijeenkomst

5PM voor HRM

14 februari 2019  

Mikrocentrum, De Run 1115, Veldhoven

17:00-20:30 uur

exclusief voor High Tech Platformleden (gratis)

Dit is de 5PM

De naam zegt het eigenlijk al: een 5PM is dé bijeenkomst waarbij u in korte tijd, buiten werktijd, zowel uw kennis verbreedt als uw netwerk uitbreidt. De opzet is dan ook simpel: om 17.00 uur heten we u welkom met een broodje, waarna u vervolgens van 17.30 tot 19:30 uur een interactieve kennissessie bijwoont en daarna ruim de gelegenheid krijgt te netwerken.

De 5PM agenda voor 2019

  • 14 februari
  • 18 april
  • 9 mei (5PM voor HRM)
  • 27 juni
  • 10 oktober
  • 19 december

5PM voor HRM:
Laat employee advocacy en inbound recruitment voor u werken

Employee advocacy en Inbound Recruitment; twee termen die de HR wereld veroveren. Nu de arbeidsmarkt volop in beweging is met banen in overvloed, biedt het koud benaderen van technisch talent niet altijd de gewenste resultaten. Kandidaten gaan steeds vaker zelf op zoek en raadplegen vele bronnen alvorens er wordt gereageerd op vacatures. Hoe zorgt u ervoor dat talent uit zichzelf bij u aanklopt en welke rol kunnen uw collega’s hierin spelen? Dit ontdekt u tijdens de 5PM op 14 februari.

De sprekers:

Online ambassadeurs trekken geschikte kandidaten aan

Marlene Dekkers - Marketing Accent
Hoe realiseert u employee advocacy en waar begint u? Bij uw eigen ambassadeurs. Kandidaten willen namelijk het bedrijf en de mensen achter de vacature leren kennen. Laat medewerkers daarom de echte verhalen over en binnen het bedrijf en hun functie vertellen. Zij zijn de enthousiastelingen die er niet voor niets al voor gekozen hebben om bij uw bedrijf te werken. Zet u die overtuigingskracht slim in, dan trekt u de geschikte kandidaten naar u toe.
 Marlene Dekkers

Het creëren van de ideale werkomgeving

Wesly Truijen - RenewMyID
Als oprichter van een jong mediabureau heeft Wesly uit eerste hand ervaren dat de creatie van een goede werkplek veel voor een bedrijf kan betekenen. Niet alleen op het gebied van klantenwerving, maar ook voor de werving van nieuwe collega’s. Tijdens zijn lezing deelt Wesly zijn ervaringen en geeft hij tips voor het optimaliseren van uw onderneming in de arbeidsmarkt.  

Wesley


Programma:

17:00 uur - Ontvangst met buffet
17:30 uur - Lezingen over arbeidsmarktcommunicatie en interne branding
19:00 uur - Rondetafelsessie
19:30 uur - Netwerkborrel
20:30 uur - Einde bijeenkomst

Meld direct gratis aan