Netwerkevent

Vision, Robotics & Motion

Dinsdag 20 oktober 2020  

Mikrocentrum | De Run 1115 | Veldhoven

09.00-18.00 uur

Bezoekers: Gratis

Behoort u niet tot de bezoekersdoelgroep, dan betaalt u € 395,- excl. BTW
Alsnog wordt het niet op prijs gesteld wanneer u het netwerkevent bezoekt ten behoeve van commerciële relatiebeheer en/of acquisitie.

Dit is Vision, Robotics & Motion Netwerkevent

Het inzetten van robotica, al dan niet in combinatie met vision en motion systemen, wordt steeds toegankelijker. Er zijn inmiddels zelflerende robots en robots die aangestuurd worden door gedrag te kopiëren. De collaboratieve robot (cobot), maakt een sterke opmars. Hierdoor wordt het ook voor kleinere bedrijven en voor kleinere productie-omgevingen toch mogelijk om deze systemen toe te passen. Hoe ver bent u met de integratie van deze ontwikkelingen en innovaties op de werkvloer?

Vision, Robotics & Motion Netwerkevent gaat over flexibel, betrouwbaar, veilig en snel produceren dankzij automatisering, robotica, machine vision en motion control.

De 1e editie zet de robot als flexibele collega en efficiënte automatisering op kleine series centraal. Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen rondom machine vision, robotica, motion control, sensoriek en machine-automatisering tijdens het Vision, Robotics en Motion Netwerkevent!

Praktische informatie

Datum 20 oktober 2020
Locatie Mikrocentrum, De Run 1115, Veldhoven
Parkeren Gratis
Bezoekers

Gratis entree

Behoort u niet tot de bezoekersdoelgroep, dan betaalt u € 395,- excl. BTW
Het wordt niet op prijs gesteld wanneer u het netwerkevent bezoekt ten behoeve van commerciële relatiebeheer en/of acquisitie.

Prijs is inclusief

Koffie, thee, fruitwater en een broodje. 

 

Exposeren

De markt vraagt in toenemende mate om oplossingen die intelligent, efficiënt, flexibel, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Steeds vaker heeft de oplossing daardoor een multidisciplinair karakter. De bezoeker erkent dit, waardeert de logische bundeling van Vision, Robotics en Motion en kiest zo voor een efficiënt bestede dag.

Exposeren op het Vision, Robotics & Motion "Netwerkevent" is laagdrempelig middels een tabletop expositie. 

Dit is anders opgezet dan de grote VRM beurs die volgend jaar weer plaats vindt. Maar nog steeds het netwerk met toonaangevende leveranciers en wetenschappers die de nieuwste ontwikkelingen tonen op het gebied van o.a. vision, robotica, sensoren, mechatronica, grippers, aandrijf-en besturingstechnieken.

Het netwerkevent is een laagdrempelig platform voor machinebouwers, wetenschappers, systeemintegratoren en toepassers elkaar ontmoeten. 

Ja, ik heb interesse in exposeren

Het Netwerkevent is een laagdrempelig platform voor machinebouwers, wetenschappers, systeemintegratoren en toepassers elkaar ontmoeten. De markt vraagt in toenemende mate om oplossingen die intelligent, efficiënt, flexibel, duurzaam en toekomstbestendig zijn. Steeds vaker heeft de oplossing daardoor een multidisciplinair karakter. De bezoeker erkent dit, waardeert de logische bundeling van Vision, Robotics en Motion en kiest zo voor een efficiënt bestede dag.

 

Het bezoeken van het evenement is gratis voor eindgebruikers.
Voldoe je niet aan het bezoekersprofiel, dan betaal je € 395 excl. BTW. Het wordt niet op prijs gesteld wanneer u het VRM Netwerkevent bezoekt voor commercieel relatiebeheer en / of acquisitie. 
Het commercieel benaderen van de bezoekers is voorbehouden aan de exposerende bedrijven.

Locatie

Mikrocentrum
De Run 1115
5503 LB Veldhoven

PandMikrocentrum

Klik hier voor een routebeschrijving.

 

Contact

ElvisBajric Edelman Andrea
Eventmanager Informatie congresdeelname
Elvis Bajric Andrea Edelman
E: e.bajric@mikrocentrum.nl         E: e.edelman@mikrocentrum.nl

T: +31 40 296 99 22
M:+31 6 22 50 32 10 

T: +31 40 296 99 22

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit zijn onder andere de volgende “uitgevers”:

  • e-sellgroup
  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Event Fair
  • International Fairs Directory

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn. Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, Margo Steer +31 40 296 99 22.