An experts view on cleanliness

Clean 2019

26 maart 2019  

De Run 1115, Veldhoven

Van 11.30 tot 18.00

Expo & Congres

Leden High Tech Platform: 75 euro (excl. BTW) of zet uw voucher in voor gratis deelname. Niet-leden High Tech Platform: 95 euro (excl. BTW)

An experts view on cleanliness

Het reinigen van onderdelen is een van de kritische punten in de huidige productieprocessen. Of het nu gaat om de vereiste reinheid voor de volgende processtappen of om de kwaliteit en functionaliteit van het te reinigen onderdeel te waarborgen. Het reinigen van onderdelen is van cruciaal belang in veel industrieën, zoals metaalbewerking en -verwerking, automotive, medische technologie of luchtvaart.

Wat is de definitie van schoon?

Een onderdeel of oppervlakte is schoon wanneer de hoeveelheid deeltjes of moleculaire contaminatie geen impact meer heeft op de presentatie van het systeem.

Een algehele trend is dat de grote van de partikels die de functionaliteit verstoren steeds kleiner worden, dat het maximaal aantal toegestane deeltjes per oppervlakte verminderd en de impact van de moleculaire contaminatie steeds groter wordt.

Sprekers uit de industrie, wetenschap en onderzoek presenteren nieuwe ontwikkelingen, proces- en kostenoptimalisatie en kwaliteitscontrole en delen met u best-practice-toepassingen.

Doelgroep

Voor iedereen die te maken heeft met het schoon ontwerpen, produceren, assembleren en verpakken van producten.

Bent u op zoek naar meer kennis, nieuwe producten en innovatieve processen voor het reinigen van industriële onderdelen en oppervlakken? Mis CLEAN 2019 dan niet.

Wie treft u op de expo?

  • Leveranciers van reinigingsdiensten, reinigingssystemen en reinigingsmiddelen voor:
    • natte reinigingsprocessen
    • thermische processen
    • speciale processen en toepassingen
    • mechanische processen

 

 

Exposeren

Deelnemen aan Clean 2019 geeft u de mogelijkheid uw innovaties, expertise en merk onder de aandacht te brengen bij een specifieke doelgroep: specialisten uit de gehele keten binnen de High Tech, luchtvaart, automotive en medische technologie. Interesse om exposant of sponsor te worden?

Download de exposanteninformatie.

Bezoekersprofiel

Clean 2019 is bedoeld voor professionals die binnen de organisatie verantwoordelijk zijn voor voor reinheid en contamination control.

Organisatie Clean 2019

Mikrocentrum
Postbus 359
5600 AJ Eindhoven

T: +31 (0)40 – 296 99 22
E: themabijeenkomsten@mikrocentrum.nl

 

KarinMous klein Christel
Exposanteninformatie Informatie congresdeelname
Karin Mous Christel Janssen
E: k.mous@mikrocentrum.nl  E: c.janssen@mikrocentrum.nl