NTS Norma, Hengelo

Donderdag 29-11-2018  

NTS Norma, Hengelo

13.30 - 17.00

Leden High Tech Platform: 50 euro (excl. BTW) of zet uw voucher in voor gratis deelname.
Niet-leden High Tech Platform: 75 euro (excl. BTW)

NTS Norma en Mikrocentrum nodigen u uit.

De Roadshow Verspanen trekt door het land. Na een eerste zeer succesvolle bijeenkomst in februari bij ASML gaan we nu naar een van de first tear suppliers van ASML: NTS Norma in Hengelo.

NTS Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt. 

De thema's die tijdens de Roadshow Verspanen behandeld zullen worden zijn nog in ontwikkeling. Hou de website in de gaten voor de laatste updates.

NTS Norma deelt haar kennis

Tijdens de Roadshow Verspanen geeft NTS Norma een kijkje in de keuken.

Wilt u deze bijeenkomst niet missen, meld u dan nu aan want vol=vol.

knop

Ultraprecies bewerken

NTS Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt. De kernkracht van NTS Norma zit in de ruime ervaring op het gebied van ultraprecisie activiteiten.

Tijdens de rondleiding maakt u kennis met het indrukwekkende machinepark.

NTS Norma heeft meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om precisiebewerking en ultra precisie modules en heeft opdrachten uitgevoerd voor de medische, optische, halfgeleider, automotive en defensie industrie. Zij bieden een brede range aan mogelijkheden; zowel in de aantallen (enkele stuks maar ook serieproductie door gerobotiseerde machines) als ook qua dimensies (van kubieke millimeters tot aan kubieke meters groot). Ook het verspanen van diverse hoogwaardige aluminium types, platinum, titanium, magnesium, harde legeringen, keramiek en mu metaal is bij NTS Norma in goede handen. Bovendien beschikken zij over speciale meetruimtes waar zeer zorgvuldig diverse metingen kunnen worden uitgevoerd.

Wilt u dit met eigen ogen zien? meld u dan nu aan. klik hier.

NTS Norma logo

Opaalstraat 31
7554 TS Hengelo

Voor een routebeschrijving klik hier.

Datum / tijd:
29 november 2018
Aanvang: 13.30
Sluiting: 18.00

Prijs:
Leden High Tech Platform: 50 euro (excl. BTW) of zet uw voucher in voor gratis deelname
Niet-leden High Tech Platform: 75 euro (excl. BTW).