High Tech Platform Nieuws


Timmerije wint Mikrocentrum High Tech Platform Inspiratie & Innovatie Award 2018

Mikrocentrum, 26 januari 2018
Winnaar Inspiratie Innovatie Award 2018 Timmerije

Op donderdag 25 januari vond op de High Tech Campus in Eindhoven het Mikrocentrum High Tech Platform Jaarcongres plaats. Tijdens dit congres reikte Mikrocentrum voor de vierde keer de Inspiratie & Innovatie Award uit.

Lees verder

Holland High Tech op de Hannover Messe

Mikrocentrum, 23 november 2017
nieuwsbericht Holland HIgh Tech plaatje

Van 23 tot en met 27 april 2018 kunnen Nederlandse bedrijven, organisaties en kennisinstellingen hun producten en diensten samen in Holland High Tech Houses presenteren op de Hannover Messe.

Lees verder

Fatec Engineering presenteert boek “Guidelines for Fatigue Life Analysis”

Mikrocentrum, 27 oktober 2017
nieuwsbericht foto

Lid van het High Tech Platform, Fatec Engineering, presenteert een boek waarin de richtlijnen worden gegeven voor vermoeiingslevensduur (metaalmoeheid) analyses. Het boek is bedoeld om de lezer achtergrond informatie en kennis te bieden over analyse methodes.

Lees verder

Inno4Life ontvangt financiering voor serialisatie in farmacie en internationale groei

Mikrocentrum,  5 september 2017
image 1

Inno4Life, machinebouwer in de life sciences-sector, ontvangt groeifinanciering van de Brabantse Ontwikkeling Maatschappij (BOM), Holland Venture, TIIN Capital en het Zeeuws InvesteringsFonds. Inno4Life gebruikt de investering onder meer voor de ontwikkeling van serialisatietoepassingen in verpakkingsmachines voor medicijnen en om de internationale groei van het bedrijf te versnellen.

Lees verder

Bemet International treedt toe tot de Trivest Software Group

Mikrocentrum,  5 september 2017
bemetgroep

Bemet International is per 3 augustus 2017 toegetreden tot de Trivest Software Group. Deze groep versterkt hiermee haar positie als toonaangevende internationale leverancier van ERP software binnen de project- & klantordergestuurde industrie.

Lees verder

Robotica innovatiemissie naar Singapore vanuit de overheid

,  4 augustus 2017
robot expo singapore event header

Bron: RVO. nl Wilt u uw kansen op het gebied van innovatie verkennen in Singapore? Ga dan mee met de Robotica innovatiemissie van 28 oktober tot 3 november 2017 en maak kennis met relevante bedrijven, overheden en kennisinstellingen.

Lees verder

Pezy Group wint Inspiratie & Innovatie Award 2017

Mikrocentrum,  9 februari 2017
Untitled design

Op woensdag 8 februari vond op de High Tech Campus in Eindhoven het jaarlijkse Mikrocentrum High Tech Platform Jaarcongres plaats. Tijdens dit congres reikte Mikrocentrum voor de derde keer de Inspiratie & Innovatie Award uit.

Lees verder

Demoweek 2017 staat in het teken van Smart Manufacturing

Mikrocentrum,  3 februari 2017
Jongetje Demoweek

Dit jaar openen van 28 tot en met 31 maart acht toonaangevende techniekbedrijven in omgeving Veenendaal en Ede hun deuren voor het publiek. De maakindustrie maakt hier kennis met de laatste innovaties op het gebied van onder meer automatisering, precisiebewerking, multitasking, meettechniek, additive manufacturing en besturingstechniek.

Lees verder

10 redenen om in 2017 te investeren robot-technologie

Mikrocentrum,  2 februari 2017
robots 940x470

Halter CNC Automation onderzocht de redenen om te investeren in robot-technologie. Wouter van Halteren, oprichter, licht het onderzoek kort toe: “Wij hebben onderzoek gedaan naar de redenen voor metaalbedrijven om te investeren in CNC-automatisering en zien dat de bezwaren steeds beter getackeld worden door slimme standaard-oplossingen.

Lees verder

Alligator Plastics neemt het voormalige Elhi Polymer moulding over

Mikrocentrum,  2 februari 2017
Alligator

Per 1 februari 2017 neemt Alligator het bedrijf HPG Eindhoven (voorheen Elhi Polymer moulding) over van de Hollarts Plastic Group gevestigd te Didam.  .

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Pagina 1 van 19