11 Redenen om Business Software Event te bezoeken

Mikrocentrum,  5 juni 2015
logo Business Software

Tijdens het Business Software Event, wat dit jaar plaats vindt op 1 december, krijgt u nieuwe inzichten, handvatten en antwoorden.

Elf redenen om deze datum zeker naar Den Bosch af te reizen:

 

 

 

Reden 1:
Door de snelle ontwikkelingen in de software voor business omgevingen is het juist nu van belang om op een compacte wijze kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

 

Reden 2:
In de industrie zal overleven vooral worden gerealiseerd door het verbinden met klanten en leveranciers middels betrouwbare en slimme manieren van informatie-uitwisselingen.

 

Reden 3:
‘Industrie 4.0’ of ook wel ‘Smart Industry’ zal serieus opgepakt moeten gaan worden om niet buiten gesloten te gaan worden.

 

Reden 4:
Connectivity, oftewel het ‘stekkeren binnen en buiten bedrijven’ vraagt een praktische aanpak met durf om samen te werken in de voortbrengingsketen.

 

Reden 5:
Er wordt veel gesproken over Smart Industry, maar wat is het nu eigenlijk en hoe speelt u daar zelf op in? Daar moet u zelf ook eens bij zijn.

 

Reden 6:
Op het Business Software Event krijg je een kijkje in de keuken bij bedrijven die vooruitlopen met slimme ideeën.

 

Reden 7:
Bij Smart Industry draait het vooral om: efficiënter, flexibeler, kwalitatief beter en maatwerk te leveren en dit allemaal in lijn met de veranderende vraag van de afnemers.

 

Reden 8:
Papierloos werken met plezier is vooral op de werkvloer van belang om beter te kunnen presteren, maar dan moet je het proces wel inrichten in goed overleg met de betrokkenen.

 

Reden 9:
De tijd van werken met dikke mappen vol papier op de werkvloer met mogelijk achterhaalde informatie is toch niet meer van deze tijd.

 

Reden 10:
Automatiseren is meer dan een computer neerzetten en verbindingen leggen: Smart Industrie vraagt vooral een menselijke maat.

 

Reden 11:
Industry 4.0 en Smart Industry vragen om het maken van strategische keuzes. Daar moet je vooral niet het wiel bij uit willen denken. Luister naar wie u is voorgegaan.

 


Welke software komt aan bod?

Bekijk gauw of er wat voor je bij zit!

 

Business Software