Marga van Dijck

Marga van Dijk

Even voorstellen?

Marga van Dijck is senior trainer/adviseur voor thema’s als assertiviteit, communicatie, leiderschap, zelfmanagement/ time management, indoor/outdoor training, teamontwikkeling en samenwerken, stresspreventie, verzuimmanagement, schriftelijke communicatie.

Na haar docenten- en kaderopleiding werkte ze 15 jaar als docent, coach, hoofd praktijkopleiding en trainer in de gezondheidszorg. Na haar studie Personeelswerk- en Organisatieontwikkeling (Hogeschool Utrecht) maakte zij in 1985 de overstap naar het bedrijfsleven. Sinds 2013 is ze als freelance trainer/adviseur verbonden aan Mikrocentrum (persoonlijke vaardigheidstrainingen).

Haar stijl van werken is pragmatisch, gericht op kwaliteiten, confronterend vanuit een warm hart en gericht op gedragsverandering. Zij zet aan tot actie en zelfreflectie en spreekt de taal van technici/engineers.

Voor Marga telt als resultaat dat deelnemers tijdens een trainings- of begeleidingstraject tot nieuwe inzichten komen en vanuit persoonlijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid sturing geven aan hun eigen leerproces. ‘Een goed onderwijzer geeft geen les, maar helpt je leren’.