Tom van Zantwijk

Foto Tom van Zantwijk

Tom van Zantwijk is trainer op het gebied van projectmanagement. Na zijn studie Engelse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Nijmegen, werkte hij ruim 20 jaar als (project)manager bij een aantal ICT-bedrijven. Naast het managen van talloze projecten, vervulde hij ook een aantal (internationale) lijnmanagementfuncties. Sinds 2008 werkt hij als freelance projectmanager, interim manager, trainer en coach voor diverse opdrachtgevers.

 

Sinds 2013 is hij als freelance trainer verbonden aan Mikrocentrum, waar hij trainingen verzorgt op het gebied van planmatig werken, projectmatig werken en projectmanagement. In het verlengde van projectmanagement liggen zaken als communicatie, gedragsbeïnvloeding, presentatievaardigheden en schrijftrainingen.

 

Rode draad in al zijn trainingen is de overtuiging dat hij mensen beter kan laten functioneren in hun werk. Daarbij worden de zogenaamde harde vaardigheden aangeboden, maar altijd in combinatie met de zachte vaardigheden die de deelnemers nodig hebben om hun effectiviteit te vergroten.