Alligator Plastics neemt het voormalige Elhi Polymer moulding over

Mikrocentrum,  2 februari 2017
Alligator

Per 1 februari 2017 neemt Alligator het bedrijf HPG Eindhoven (voorheen Elhi Polymer moulding) over van de Hollarts Plastic Group gevestigd te Didam.

 

Algemeen Directeur W. Wissema: "Deze overname is een belangrijke stap in het realiseren van onze ambities: Toonaangevend zijn in de ontwikkeling en productie van innovatieve spuitgietproducten in de Nederlandse markt.

 

Wij zijn trots op de groei die we sinds enkele jaren hebben ingezet en het feit dat steeds meer bedrijven de weg naar ons als ontwikkeling- én productiepartner weten te vinden. De capaciteitsuitbreiding die deze overname met zich meebrengt is dan ook een voorwaarde om te voorzien in deze toenemende vraag."

 

Alligator Plastics vindt het belangrijk om klanten zo snel en efficient mogelijk te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten. Dat betekent dat het volledige proces van idee – ontwikkeling – productie slim en efficiënt is ingericht. HPG beschikt net als Alligator Plastics over een zeer geavanceerd machinepark en goed opgeleide en betrokken medewerkers. Dé randvoorwaarden om klanten van beide bedrijven een onverminderd hoog kwaliteitsniveau van efficiënt geproduceerde producten te garanderen. 

 

Bron: Alligator Plastics

Alligator Plastics is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform.