Bedankt namens Stichting Techniekpromotie!

Mikrocentrum, 22 mei 2019
stichting techniekpromotie

Het was een prachtige verrassing toen Mikrocentrum ons als “goed doel” bestempelde voor hun jubileumfeest op 1 en 2 februari.

Stichting Techniekpromotie is een stichting die afhankelijk is van subsidies die voornamelijk van de universiteiten komen en een deel vanuit het bedrijfsleven. We verzorgen de grootste landelijke programma’s binnen het werkveld van techniekpromotie: FIRST LEGO League, Eureka!Cup en OO Techniek. Programma’s voor het basis- en voortgezet onderwijs met een groot bereik. Toch is het voor ons altijd weer een flinke klus om de begroting jaarlijks sluitend te krijgen. We zijn daarvoor altijd op zoek naar bedrijven die ons hiermee (structureel) willen helpen.

Door de bijdragen die we via Mikrocentrum mochten ontvangen (bijna 4000 euro in totaal!!) gaat dat dit jaar weer net iets gemakkelijker en daar zijn we enorm dankbaar voor!! Ondertussen werken we hard om zoveel mogelijk kinderen te laten ervaren dat techniek voor iedereen belangrijk is en heel interessant is om er je werk van te maken.

Nogmaals bedankt en we zien u graag terug bij activiteiten van Mikrocentrum! Wilt u meer informatie over onze activiteiten bel gerust: 040-2473300.

Brigitte van Helden, directeur Stichting Techniekpromotie