Beltech gaat verhuizen naar pand met groot Vision Lab

Beltech,  2 december 2015
pand beltech

Beltech zet haar strategie voort gericht op innovatie, groei en professionalisering.  Per 3 april zijn de verhuisd  naar de Freddy van Riemsdijkweg 8 op Eindhoven Airport. De nieuwe locatie weerspiegelt het ambitieniveau van One of A Kind Technologies, de groep waartoe Beltech behoort naast het recent overgenomen VIMEC Applied Vision Technology.

 

Het nieuwe pand stelt Beltech in staat om de kwaliteit van hun systemen en dienstverlening te versterken en faciliteert het innovatieve karakter en de voorziene groei van de onderneming. Het pand ondersteunt de principes van ‘het nieuwe werken’ en voorziet in state-of-the art faciliteiten op technologisch vlak.


Zo beschikt Beltech in het nieuwe pand over een groot Vision Lab waarin de verschillende technologieën en methoden zijn opgesteld. In het lab staan enkele robots in combinatie met vision. Met de integratie van vision en robotica wordt aangesloten op het actuele thema van Smart Industry. Hierbinnen wil Beltech een leidende rol spelen op vlak van intelligente 3D vision technologie.


Beltech is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform.