Cellro vergroot distributienetwerk Benelux met vijf distributeurs

Cellro,  2 december 2015
Cellro logo

De Nederlandse automatiseringsontwikkelaar Cellro verwelkomt vijf nieuwe partners in haar distributienetwerk. Dymato CNC Technologie, Bokhoven BTM, Bender Techniek, Germond en Limas CNC-machinery verkopen vanaf heden Cellro’s standaard automatiseringssystemen voor verspanende CNC-machines.


De volgende vertakking...

Dit is niet de eerste stap in Cellro’s grote uitbreidingsslag in wereldwijde distributie. Eerder verwelkomde de karakteristiek geelgekleurde automatiseerder al een groot aantal partners in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Finland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje. De eindklanten profiteren zo van nabije sales en ondersteuning. Ook kunnen er doelgerichter oplossingen geboden worden voor lokale behoeften.

 
Buiten de Benelux wordt Cellro in drie gebieden tevens vertegenwoordigd door een Application Partner. Dit is de partij waar klanten en geïnteresseerden terechtkunnen voor service en maatwerk. Dit is tevens de partij die de Cellro distributeurs in die regio kan ondersteunen. De gebieden waar deze Cellro Application Partners actief zijn, zijn de zuidelijke helft van Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. In de overige gebieden ondersteunt Cellro rechtstreeks.

 

Samenwerking

Dymato, Bokhoven BTM, Bender Techniek, Germond en Limas gaan als Nederlandse en Belgische distributiepartners Cellro’s standaardoplossingen leveren. Verspaners vinden hier beproefde en veelgebruikte automatiseringssystemen, die zich door hun modulaire opbouw flexibel laten configureren naargelang de wensen van de gebruiker.

 

De samenwerking sluit aan bij Cellro’s strategie om met uiteenlopende partners uit de verspanende wereld samen te werken. Dymato, Bender Techniek, Germond (BE) en Limas zijn als leveranciers van toonaangevende machinemerken nu in staat om direct passende automatisering bij (voornamelijk) hun eigen producten te leveren. Bokhoven BTM biedt een alternatieve ingang voor prospects als leverancier van uiteenlopende verspanende gereedschappen, opspanmiddelen en automatisering.


Uitbreiding

Cellro merkt dat zowel binnen als buiten Nederland de vraag naar modulaire automatisering heviger wordt.

“De behoefte aan automatisering neemt in algemene zin al tijden toe – opvallend is dat de voorkeur van de klant steeds vaker uitgaat naar multifunctionele en flexibele systemen, die in hardware en software ook nog na aanschaf met de wensen van de gebruiker meegroeien,” merkt Cellro-oprichter Bram de Koning op.


Met Cellro’s exponentieel groeiende distributienetwerk maken steeds meer productievloeren wereldwijd gebruik van modulaire automatisering, en volgens de organisatie is het einde nog lang niet in zicht...


Cellro is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform