Fandis Productnieuws - LED verlichting voor schakelkast

Rotero,  2 december 2015
01lampada FLL accesa

Wanneer onderhoud of inspectiewerk plaatsvindt in een schakelkast dan is voldoende verlichting van essentieel belang om veilig te kunnen werken. Om die reden heeft Fandis een energiezuinige lamp met 40 ingebouwde LED’s ontwikkeld, die door gebruik te maken van een innovatief positioneersysteem kan worden geroteerd in zes verschillende posities.

 

Het slanke ontwerp maakt deze lamp ideaal voor toepassingen in krappe ruimtes. De 5 watt lamp, met een spanning van 115/230V AC of multispanning, wordt standaard geleverd met een schroefbevestiging, maar kan optioneel ook worden voorzien van magneten waardoor deze eenvoudig gebruikt kan worden als looplamp. De positie van de lamp kan gemakkelijk worden aangepast naar de gewenste lichtstroomverdeling.


Door het gebruik van insteekklemmen aan beide zijden van de lamp kunnen maximaal 10 lampen in 1 reeks worden aangesloten. Inschakelen van de verlichting gaat met de aan/uit-schakelaar (ook leverbaar in ons programma) of met een PIR-sensor, die beweging binnen een straal van 120° detecteert. Wanneer er langer dan 30 seconden geen aanwezigheid wordt waargenomen, schakelt de lamp automatisch uit.


Over Fandis
Fandis S.p.A uit Borgoticino, Italië, is de internationale referentie op gebied van ontwikkeling en productie van oplossingen op gebied van Thermal Management systemen voor de industrie, professionele en huishoudelijke toepassingen. De afgelopen 25 jaar heeft Fandis zich gespecialiseerd in de productie van ventilatoren dankzij voortdurend monitoren van de markt, waardoor er technisch hoogwaardige producten beschikbaar zijn. Fandis levert en produceert o.a. compact ventilatoren en accessoires, kastventilatoren en filters voor de paneelbouw en thermostaten en hygrostaten.


Bron: Rotero, distributeur van de producten van Fandis en lid van het Mikrocentrum High Tech Platform