Fokko Leutscher directeur Frencken Europe

Frencken Europe, 14 december 2016
Frencken

Per 1 januari 2017 wordt Fokko Leutscher algemeen directeur van Frencken Europe. Hij gaat leiding geven aan de bedrijfsonderdelen van Frencken in Nederland en Amerika. In deze positie volgt hij Henk Tappel op, die onlangs de overstap naar Bronkhorst High-Tech in Ruurlo maakte.

Frencken Europe is als toeleverancier voor internationale OEM’s actief op het gebied van medische, halfgeleider- en analytische systemen. Naast het fabriceren, assembleren en testen van complexe en geavanceerde onderdelen, modules of zelfs complete producten op basis van fijnmechanica, elektronica en software, doet het bedrijf daarvan ook de productontwikkeling.

Met de komst van Leutscher, die leiding gaat geven aan 430 medewerkers, haalt Frencken iemand in huis met een uitstekende kennis van de toeleverindustrie. Met 20 jaar ervaring vanuit diverse managementfuncties bij ASM International heeft de nieuwe algemeen directeur de laatste jaren bijgedragen aan de groei die ASM vooral wereldwijd doormaakt. Met deze expertise zal hij een belangrijke rol spelen bij het verder uitrollen van Frenckens internationale groei ambitie. Fokko Leutscher: “Met mijn ervaring in deze industrie en samen met de vakmensen die hier werkzaam zijn hoop ik oprecht dit prachtige bedrijf verder te laten groeien, zowel hier in Nederland als wereldwijd.”

Eind 2017 viert Frencken Europe haar 70-jarig bestaan.

 

FokkoLeutscher

Fokko Leutscher heeft een uitstekende kennis van de toeleverindustrie.

 

Bron: MetaalNieuws