Themamiddag 'Gaan met die Spaan'

Hoffmann Group,  2 december 2015
GMDS2header

Beter verspanen begint bij de juiste combinatie van machine, gereedschap en besturing. Laat 2015 het jaar worden waarin u start met efficiënter werken dan ooit.

 

Op dinsdag 29 september slaan 3 leveranciers uit de verspanende industrie de handen ineen om een themamiddag “Gaan met die spaan!” te organiseren; De kennis van 3 leveranciers samengebracht in één efficiënte sessie. 2 uur praktische informatie en tips van deze leveranciers tillen u naar een hoger level als verspanende specialist.

 

Deze themamiddag brengt CAD2M u van CAD-tekening via SolidCAM naar een Doosan  machine van Dormac CNC Solutions welke een blok staal verspaant met de GARANT gereedschappen van de Hoffmann Group.

 

De “Gaan met die spaan!” themamiddag wordt gehouden op dinsdag 29 september bij Dormac CNC Solutions in De Goorn. De sessie duur ongeveer 2 uur en bestaat uit een korte presentatie van elke leverancier en een live voorbewerking waarmee het bewijs wordt geleverd dat spanen maken beter kan. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.spanenmaken.nl

 

Gaan met die spaan logo header


 

Hoffmann Group en Cad2M zijn lid van het Mikrocentrum High Tech Platform

Deel uw nieuws!

Mikrocentrum publiceert over ontwikkelingen in de markt, eigen activiteiten, High Tech Platformleden en (event)relaties.

Is u iets opgevallen in het nieuws of wilt u uw visie delen in de vorm van een blog?

Tip de redactie!

Aankomende Mikrocentrum Evenementen:

20 sep
Slim construeren met aluminium
Hilvaria Studio's, Hilvarenbeek
Inschrijven | Informatie | In agenda

26 sep
-
27 sep
Vakbeurs & Congres
Kunststoffen 2018
NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
Inschrijven | Informatie | In agenda

9 okt
Vakbeurs & Congres
Business Software Event 2018
Midden Nederland Hallen, Barneveld
Inschrijven | Informatie | In agenda