Geld verdienen met integrale productontwikkeling en samenwerking

Mikrocentrum,  2 december 2015
alligator plastics

Op donderdag 25 juni organiseert Alligator Plastics een gratis workshop met als thema: “Geld verdienen met integrale productontwikkeling en samenwerking”.

 

 

 

Componentenreductie, slimmer construeren en produceren, het toepassen van alternatieve kunststoffen… Diverse sprekers van onder andere Engel en Pezy prikkelen u om op een andere manier naar uw productontwerp te kijken. Ontdek hoe u geld kunt verdienen met een slim productontwerp en nieuwe manieren van samenwerking.

Tijdens de workshop worden nieuwe inzichten en een aantal praktijkcases met als thema integrale productontwikkeling aan u gepresenteerd. U formuleert vanuit verschillende perspectieven uitdagende doelstellingen gericht op kostenbesparing en margeverbetering. U krijgt daarbij de gelegenheid om te sparren met inkopers, ontwerpers, engineers en managers van collega bedrijven.

 

Door deze frisse blik te koppelen aan nieuwe inzichten die u direct kunt toepassen werkt u aan een beter rendement op uw product. Onder leiding van het Alligator Plastics-engineeringsteam gaat u vervolgens aan de slag met uw eigen product. U als deelnemer bepaalt welk product u als onderwerp meeneemt.

 

U bent van harte welkom om aan deze inspirerende workshop deel te nemen. De ontvangst op 25 juni is vanaf 13.00 uur en we sluiten af met een netwerkborrel van 17.15 – 18.00 uur. Deelname is geheel kosteloos. Reageer snel en vóór 18 juni, want het aantal plaatsen is beperkt.

 


Alligator Plastics, Engel en Pezy zijn lid van het Mikrocentrum High Tech Platform