Golden Wave Award voor de PoolCoverDrive

Mikrocentrum,  2 december 2015
GW2015 350

High Tech Platformlid Framo Morat is er trots op dat hun PoolCoverDrive, die werd ontwikkeld in samenwerking met Bieri Alpha Covers, uitgeroepen is tot winnaar van de Golden Wave Award 2015 in de categorie 'Overkappingen en afdekkingen'.

 

Elke twee jaar reikt het grootste vakblad voor de zwembad- en spasector van Europa 'Schwimmbad + Sauna', de Golden Wave Award uit. In acht categorieën worden bedrijven in de zwembadsector onderscheiden die met innovativiteit de aandacht op zich hebben gevestigd.

 

 PoolCoverDrive 350

 

Het ingebouwde afrolsysteem wat Framo Morat ontwikkeld heeft - de 'Nautilus F2' - is ongetwijfeld een fraaise manier om de afdekking van een zwembad aan te drijven. Het probleem is vaak dat de aandrijving in het water ligt en dit daarom jaar na jaar absoluut dicht moet zijn. De nieuwe, dubbel afgedichte PoolCoverDrive van Framo Morat met AQUASEAL-techniek is hiervoor een betrouwbare oplossing.

 

De PoolCoverDrive is bovendien beschermd tegen de vorming van condens in de behuizing en wordt voor aflevering in een speciaal hiervoor ontworpen testopstelling blootgesteld aan een 100%-dichtheidstest. Uiteraard is ook de elektrische aansluiting waterdicht, omdat daarvoor roestvaststalen connectoren met beschermingsklasse IP68 worden toegepast.


Framo Morat is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform

Ook interessant:

Cursus Vacuümtechniek
De cursus Vacuümtechniek maakt u wegwijs in de basisprincipes van het fenomeen vacuüm en leert u welke aspecten hierbij een belangrijke rol spelen. Onderwerpen als drukgebied en -meters, materiaalgebruik, pompprincipes, componenten, reinheid, ontgassing en assemblage komen hierbij aan bod.