Hannover Messe 2016; gratis toegangskaarten

Mikrocentrum, 17 februari 2016
Hannover Messe

Van 25 t/m 29 april 2016 vindt de Hannover Messe plaats, de grootse industriële beurs ter wereld. Met de Verenigde Staten als partnerland belooft deze beurs in 2016 extra aantrekkelijk te worden voor bedrijven die actief zijn in de industriële toelevering en die hun focus op de export willen vergroten.

 

Mikrocentrum organiseert in Hal 4 samen met Brainport Industries, Holland Innovative, Metaalunie en Nevat één groot Nederlands toeleverpaviljoen met ondersteuning van Holland High Tech, Hannover Consultancy en ministeries van Economische en Buitenlandse Zaken. Door de collectieve organisatie worden de deelnemende bedrijven ontzorgd en de Nederlandse positie op internationale markten versterkt.

 

Aan de beurs nemen gemiddeld 6.550 exposanten deel uit meer dan 60 landen. Jaarlijks ontvangt de Hannover Messe ongeveer 220.000 bezoekers uit meer dan 90 landen, waardoor deze beurs ondernemers een uitstekende kans kan bieden om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen van een enorme groep buitenlandse afnemers. Wenst u meer informatie over deelname raadpleeg www.dutchindustrialsupply.nl of stuur een mail naar Hannovermesse@metaalunie.nl.

 

Gratis toegangskaarten Hannover Messe HM banner 728x90

Via deze link komt u direct in de ticketregistratie terecht, de actiecode is al voor u ingevuld. Na succesvolle registratie ontvangt u het ticket op het opgegeven e-mailadres. U kunt deze uitprinten en meenemen naar de beurs. Als u een ticket registreert wordt automatische een myHANNOVER MESSE account voor u aangemaakt waarmee u op de HANNOVER MESSE website kunt inloggen en in de HANNOVER MESSE app. In deze app kunt u uw geregistreerde ticket terug vinden waardoor u alleen uw Smartphone hoeft te scannen om toegang te krijgen tot de beurs. In deze app kunt u tevens alle exposanten en events terugvinden en hier eventueel notities of foto’s aan toevoegen. Ook navigeren op het beursterrein is erg makkelijk met behulp van de app door de interactieve plattegrond.