Hexagon Metrology nodigt klanten uit voor Metrology/Manufacturing-programma op HxGN LIVE Hong Kong

Hexagon Metrology ,  2 december 2015
HxGN Live media picture 1

Hexagon Metrology, een toonaangevende aanbieder van industriële productieoplossingen, heeft meer bekend gemaakt over het Metrology/Manufacturing-programma voor het komende HxGN LIVE-evenement in Hong Kong.

 

HxGN LIVE is de internationale gebruikersconferentie van Hexagon. Het is een forum waar klanten toegang hebben tot de laatste informatie over trends in geospatiale en industriële technologieën. Het Metrology/Manufacturing-programma is erop gericht fabrikanten te helpen de mogelijkheden van nieuwe technologieën te gebruiken en klanten sneller en met meer vertrouwen te laten werken, door ervoor te zorgen dat kwaliteit de productiviteit verhoogt. De sessies richten zich op specifieke trends in de volgende branches: automotive, luchtvaart, elektronica, zware industrie, energie, machine, gereedschap en automatisering.

 

Hoewel er ruim 3.500 mensen uit meer dan 70 landen in juni 2015 aanwezig waren bij het evenement in Las Vegas, wordt HxGN LIVE Hong Kong de eerste keer dat de conferentie in Azië wordt georganiseerd. Hexagon Metrology heeft een groot en groeiend klantenbestand in de regio en maakt daarom graag van de gelegenheid gebruik om toenadering tot de plaatselijke productieprofessionals en -leiders te zoeken, door ze de kans te bieden invloed uit te oefenen op de doorlopende ontwikkeling van technologieën waarop hun succes gebaseerd is.

 

“De snelle marktgroei in met name Azië en China vraagt de aandacht van de wereld,” legt Norbert Hanke uit, president & CEO van Hexagon Metrology. “Een van de centrale principes van ons bedrijf is dat we naar onze klanten toegaan, daarom zijn we erg enthousiast over het feit dat HxGN LIVE in november naar Hong Kong gaat. Het is voor onze klanten en werknemers een uitgelezen kans om nieuwe ideeën te bespreken en we kijken ernaar uit om veel mensen te ontmoeten.”

 

HxGN LIVE belooft drie interessante dagen vol inspirerende thema's, inzichtelijke sessies en netwerkevenementen te worden, en biedt tevens voorvertoningen van nieuwe technologie en gesprekken met deskundigen. Hexagon Metrology zal ook een aantal hoogtepunten uit zijn uitgebreide productportfolio demonstreren in de technologietentoonstelling The Zone.

 

HxGN LIVE Hong Kong vindt plaats op 18-20 november 2015. Inschrijving is  nu geopend op hxgnlive.com. Meer informatie is verkrijgbaar via lokale contactpersonen van Hexagon Metrology. 

 


Hexagon Metrology is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform.