Hoffmann Group presenteert nieuwe productcatalogus

Hoffmann Group ,  2 december 2015
Hoffman catalogus

Op 1 augustus jl. verscheen de nieuwe productcatalogus van de Hoffmann Group, vergezeld van een volledig vernieuwde eShop.

 

De inmiddels 46ste uitgave van de Hoffmann-catalogus telt 4.329 nieuwe artikelen. Alleen al op het gebied van verspaning en spantechniek zijn er al meer dan 2.700 nieuwe artikelen in te vinden. In totaal biedt de onderneming meer dan 65.000 kwaliteitsgereedschappen van wereldwijd toonaangevende producenten en uiteraard van het eigen exclusieve premium-merk GARANT.

 

 

De gedrukte versie van de catalogus van de Hoffmann Group wordt ook in tijden van voortschrijdende digitalisering zoals altijd zeer gewaardeerd door de klanten – met name door bedrijven, die niet over internettoegang beschikken;

„De geprinte catalogus speelt bij ons nog altijd een belangrijke rol. Met de QR-codes en de Hoffmann-app ondersteunen we echter ook ons multimediale aanbod met nog meer recente ontwikkelingen. Door de koppeling met het online-aanbod van de Hoffmann Group creëren we voor de klant een toegevoegde waarde”, aldus Siegfried Neher, directeur productmanagement en inkoop.


De nieuwe eShop van de onderneming rondt het complete service- en adviesaanbod af. Vanwege de gebruiksvriendelijke navigatie vindt de klant snel de gewenste producten en services. Bovendien kunnen veel gereedschappen al voor de aankoop nauwkeurig onder de loep worden genomen dankzij de nieuwe 360° graden-opnames. Daarnaast garandeert een betrouwbare logistiek een leverbetrouwbaarheid van 99% en is er daardoor nauwelijks sprake van deel- of naleveringen.

 

De nieuwe catalogus, die 1.600 pagina’s telt en verkrijgbaar is in 18 talen, verschijnt in een oplage van meer dan 340.000 exemplaren. Met meer dan 1.900 nieuwe producten van het premium-merk GARANT alsmede 350 nieuwe artikelen van het merk HOLEX, toont de Hoffmann Group opnieuw haar innovatiekracht.

 

In de  catalogus bevinden zich vele producten die bijzonder geschikt zijn voor het werken met hoogrendement- en precisiegereedschap alsmede artikelen die specifiek zijn toegesneden op industriële behoeften. Tot de nieuwe producten, die in deze catalogus voor het eerst kunnen worden besteld, behoren onder meer de GARANT wisselplaat HB7020 en de GARANT MasterSteel VHM-ruwfrees HPC. Beide noviteiten maken maximale verspaningscapaciteit bij gelijktijdig geluidsarm draaien mogelijk.

 

 


Hoffmann Group is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform.