Holland High Tech op de Hannover Messe

Mikrocentrum, 23 november 2017
nieuwsbericht Holland HIgh Tech plaatje

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2017 trok deze beurs 225.000 bezoekers. Dit is hét evenement voor de technologische industrie en daaraan gekoppelde IT en Smart product – en dienstverlening, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma.

Industrial Automation, Energy, Research & Technology, Industrial Supply en Digital Factory zijn de toptrends op de Hannover Messe 2018. Het evenement heeft een ongekende internationale uitstraling, niet alleen bij het bedrijfsleven in Duitsland, maar ook bij journalisten, politici en opinieleiders uit andere landen. 

Nederland presenteert zich succesvol al jaren onder de propositie van Holland High Tech vlag:
“Je moet in Nederland zijn voor oplossingen voor internationale maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat.”

Partnerland 2018: Mexico
Mexico is in april 2018 het partnerland van de Hannover Messe. Als Holland High Tech organisatie streven wij ernaar om met een aantal deelnemende bedrijven uit Mexico een gezamenlijke activiteit te organiseren.

Holland High Tech-partner FME zal de komende tijd de paviljoens en gezamenlijke activiteiten vormgeven.


De informatie over paviljoens en activiteiten wordt aangevuld, zodra deze beschikbaar is:

Presentatie van deelnemers vanuit het Holland High Tech House
Voor de Hannover Messe 2018 heeft Holland High Tech wederom een goede locatie in hal 2 gevonden, in de loop van de bezoekers. Het Holland High Tech House biedt ruimte voor deelnemers om zich te presenteren, en daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering, waar we onze gasten ontvangen. Vanuit een paviljoen met een open representatieve uitstraling organiseren wij gezamenlijk diverse activiteiten. Het Holland High Tech collectief in hal 2 zal nauw samenwerken met de Nederlandse toeleveranciers in hal 4 en de deelnemers aan het Holland High Tech IT & Smart Industry Paviljoen in hal 8. Ook wordt er weer gestreefd naar bestuurlijke afgevaardigden om onze boodschap kracht bij te zetten.

Ga naar de FME-website voor meer informatie over deelname aan het Holland High Tech House

 
Holland High Tech IT & Smart Industry Paviljoen
De plannen voor het Holland High Tech IT & Smart Industry Paviljoen op de vakbeurs 'Digital Factory' krijgen al vorm en de werving voor standdeelname is gestart. Er is in ieder geval een Holland Robotics Paviljoen binnen dit paviljoen.

Ga naar de FME-website voor meer informatie over deelname aan het Holland High Tech IT & Smart Industry Paviljoen