Houmaro CNC Slijptechniek BV branchewinnaar Nationale Business Succes Award

Mikrocentrum,  2 december 2015
Houmaro

Houmaro CNC Slijptechniek BV is officieel benoemd als een van de branchewinnaars van de nationale succesaward 2015. De award zal tijdens de  grand finale op 4 februari 2016 uitgereikt worden door Jan Peter Balkenende. 

 

Oordeel nominatiecommissie:

"Houmaro CNC Slijptechniek BV presenteert zich als de absolute specialist in een bijzondere sector, te weten die van de slijptechniek, in de ruimste zin des woord. Men onderscheidt zich door de unieke combinatie van een enorme vakkennis en een ultramodern machinepark, wat haar in staat stelt om zelfs de meest complexe slijpopdrachten op het gebied van boren, frezen en zagen uit te voeren, die aan de hoogste eisen en toleranties voldoen. Op dit gebied behoort men zonder meer tot de wereldtop! 

Innovatie is het sleutelwoord bij Houmaro CNC Slijptechniek BV, want men is continu bezig om (in samenspraak met haar klanten) haar producten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op hun wensen. Haar klanten kennen haar inmiddels als een betrouwbare partner, die probeert met hen mee te denken en hen zo goed en breed mogelijk te adviseren omtrent alle aangelegenheden op het gebied van slijptechnieken. 

 

De Nominatiecommissie is van mening dat Houmaro CNC Slijptechniek BV op basis van die gronden uitgeroepen kan worden als winnaar/vertegenwoordiger in de Slijptechniekbranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015 voor de meest innovatieve onderneming. Ze komt bovendien qua sectoren in aanmerking voor Beste in High Tech en Beste Kleinbedrijf." 

 

Toelichting op de beslissing van de commissie

"Houmaro CNC Slijptechniek BV heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van slijptechniek, met een zeer sterke positionering. Het bedrijf heeft een enorme kennis en ervaring op het gebied van alle mogelijke slijptechnieken en -machines en heeft daarin inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Het wordt algemeen als een van de leidende bedrijven op dit gebied gezien en weet haar grote vakkennis en haar klant- en servicegerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken."

 

Opmerkelijk Onderscheidend Vermogen

"Houmaro CNC Slijptechniek is een bedrijf met uniek vakmanschap. Geen tweede bedrijf in Nederland of Europa beschikt over haar specifieke kennis op het gebied van frezen, boren en zagen. Houmaro verkoopt niet zo maar een boor of een frees, zij verkoopt wereldwijd geavanceerde oplossingen voor klantspecifieke probleemstellingen. Haar oplossend vermogen is zeer hoog en haar ‘producten’ die daar het resultaat van zijn, besparen de gebruikers gegarandeerd altijd veel geld!

Kortom, Houmaro levert altijd zeer veel toegevoegde waarde voor de gebruiker. Meer dan elke andere leverancier in deze markt. Gedreven vakmanschap, unieke kennis en ongekende referenties! Haar reputatie gaat de wereld rond omdat ook de allerbeste machinebouwers ter wereld haar producten gebruiken.
Het betreft toepassingen waarvoor de allerhoogste specificaties gelden. Houmaro levert dan ook niet zo maar een frees, boor of zaagblad; alvorens zij met oplossingen komt, verdiept zij zich in het proces dat zich bij de klant afspeelt. Dan wordt – samen met de klant - naar een oplossing toegewerkt, altijd gericht op het verbeteren van het proces bij de klant. Vanwege haar unieke oplossingen en de grote toegevoegde waarde daarvan speelt de prijs van haar producten nauwelijks een rol van betekenis.

Vakkennis in optima forma, wereldwijd uniek en een groot innovatief en oplossend vermogen: Houmaro CNC Slijptechniek, een bijzonder bedrijf met unieke vakkennis in de wereld!" - aldus het Juryrapport.

 


Houmaro CNC Slijptechniek BV is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform en u kunt ze ontmoeten tijdens de komende editie van de Preciesiebeurs op 18 en 19 november aanstaande in de Koningshof te Veldhoven.