Jan van Moorsel met pensioen

Mikrocentrum, 12 juni 2017
Afscheidsreceptie Jan van Moorsel

Na een dienstverband van 22 jaar is Jan van Moorsel op vrijdag 9 juni 2017 met pensioen gegaan. 

Jan startte in 1995 bij Mikrocentrum als Manager van de Afdeling Opleidingen en was vervolgens Manager Seminars en Beurzen (vanaf 2002) en Marketing Manager (vanaf 2008).  Sinds 2003 was Jan van Moorsel Adjunct Directeur van Mikrocentrum.

 

Vanaf 2013 is Jan, op zijn verzoek en in aanloop naar zijn pensionering, minder gaan werken en heeft hij zich als Manager Special Projects toegelegd op activiteiten zoals het co-organiseren van het collectief van Nederlandse bedrijven op de Hannover Messe.

 

Het afscheid van Jan vond plaats in het Techniekhuys te midden van vele vrienden en relaties en werd muzikaal opgeluisterd door een grote delegatie van de Philips Harmonie waarvan Jan al jarenlang een zeer verdienstelijk lid is.

 

Jan ontvangt afscheidscadeau van directeur Geert Hellings

Jan ontvangt afscheidscadeau van directeur Geert Hellings

Jan ontvangt afscheidscadeau van directeur Geert Hellings

 

Jan heeft belangrijke bijdragen geleverd aan alle activiteiten binnen Mikrocentrum en is gedurende vele jaren een belangrijke drijvende kracht geweest achter de groei van Mikrocentrum.

 

Wij danken Jan voor zijn grote bijdragen aan Mikrocentrum en wensen Jan, samen met zijn echtgenote Els, de kinderen, hun partners en kleinkinderen veel geluk en een goede gezondheid.

 

Collega’s Mikrocentrum