Jeveka-Schumacher 25 jaar

Mikrocentrum,  2 december 2015
Schumacher Jeveka

De familiebedrijven Schumacher en Jeveka hebben veel gemeen. Behalve dat zij beiden zeer technisch georiënteerde ondernemingen zijn, zijn zij ook geheel gericht op een sterke toekomstontwikkeling. Dit jaar vieren ze dan ook het 25 jarig samenwerkingsverband van de beide bedrijven.

 

 

Tijdens dit jubileumjaar zullen ze alle klanten nog meer beter te informeren over wat Schumacher producten, schroefdraadtappen van M0,5 t/m M200 en schroefdraadfrezen voor de efficiëntie van hun productieproces kunnen betekenen.

 

Er zijn in het zeer brede programma voor alle materialen (van lichtmetalen, Roestvast staal, gelegeerd staal, gietijzer, kunststof tot met composietmaterialen aan toe) standaard oplossingen per materiaal, maar ook voor universeel gebruik. 

 

Door het constant verder investeren in nieuwe bewerkingstechnologie, productietechnologie en logistiek is Schumacher een zeer belangrijke partner voor Jeveka en hebben zij door hun uitgekiende eenduidige productietechniek en internationale logistiek in al hun eigen vestigingen, zowel in Europa als in het verre Oosten. Hierdoor zijn zeer flexibele levermogelijkheden in alle prijssegmenten beschikbaar. Mede hierdoor heeft Schumacher zich een prominente plaats in vele industrieën, waaronder de Duitse automotiv, wereldwijd afgedwongen.

 

Jeveka en Schumacher hebben speciaal voor deze gebeurtenis een nieuwe Nederlandstalige brochure uitgebracht. In deze “High volume catalogus” kan men voor ongeveer 70% van alle toepassingen een juiste tap vinden, de catalogus is op aanvraag verkrijgbaar, zowel telefonisch als via de geheel vernieuwde Website en Web shop van Jeveka.

 

Schumacher & Jeveka staan garant voor 175 jaar ervaring in de bevestiging en verspanings techniek. Voor speciale aanvragen staat er een team van specialisten zowel bij Jeveka als bij Schumacher klaar om de best mogelijke oplossing te vinden.

 


Jeveka & Schumacher zijn lid van het Mikrocentrum High Tech Platform