LVD lanceert Touch-i4 Tablet

Matthew Fowles - LVD Company nv,  2 december 2015
LVD Touch i4 press

Industry 4.0 wordt steeds relevanter voor de sector van de plaatbewerking en daarom heeft LVD een technologie ontwikkeld die productieleiders essentiële productie-informatie in real time bezorgt.


TOUCH-i4 is een krachtige Windows-gebaseerde-tablet die een overzicht biedt van de complete productiewerkplaats. TOUCH-i4 genereert en presenteert de realtime informatie die nodig is om LVD’s laser-, pons- en plooimachines in een netwerk te beheren.


Het realtime TOUCH-i4-systeem verzamelt informatie van uw LVD-machines en van de gecentraliseerde CADMAN-database om u inzicht en flexibiliteit te geven bij uw dagelijkse activiteiten. Deze informatie kan met TOUCH-i4 draadloos in de werkplaats worden bekeken en beheerd, zodat de gebruiker doordachte beslissingen kan nemen op basis van verschillende factoren zoals doorlooptijd, kostprijs, technologie en werklast van de individuele machines.

De gedetailleerde informatie omvat een geschiedenis van de KPI’s met volledige zichtbaarheid en diagnose van de productieprestaties inclusief OEE-analyse, toekomstige werklast met overzicht en planning van de toekomstige werklast voor de totale capaciteit, per technologie en per individuele machine, alsook een sorteer- en valideerfunctie, waardoor de TOUCH-i4 gebruikt kan worden om werkstukken te helpen sorteren en valideren, zodat de gebruikers hun productieorders kunnen stroomlijnen voor de volgende bewerking.


LVD Group is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform.