ManualMaster viert 25e verjaardag met nieuwe release en kunstproject

Mikrocentrum,  1 februari 2017
mm 25 jaar1 320x157

Vrijdag 10 februari 2017 is het 25 jaar geleden dat oprichters Jacco van der Pol en Fred Vahlkamp van start gingen met ManualMaster. Het jubileum wordt gevierd met een feestelijke bijeenkomst in Papendrecht waar de nieuwe release ManualMaster Starling 2.5 wordt gepresenteerd. Maar er is meer. In het kader van het 25-jarig bestaan steunt ManualMaster het kunstproject Ruimte voor Elkaar.

 

Fred Vahlkamp en Jacco van der Pol zagen door de jaren heen de wereld, en daarmee het kwaliteitsdenken, in rap tempo veranderen. Het bedrijf groeide uit tot wat de oprichters voor ogen hadden: ‘Een bedrijf waar mensen een goed product neerzetten en ondersteunen.’

Fred Vahkamp verhaalt hierover in het artikel ‘Elke organisatie zijn eigen bewustzijnsmanager’. Daarin blikt hij terug op 25 jaar kwaliteitsdenken, en voorspelt hij dat het niet lang meer zal duren voordat de kwaliteitsmanager plaats maakt voor de bewustzijnsmanager.

 

Ruimte voor Elkaar

Klanten worden op 10 februari uitgenodigd om het glas te heffen op het 25-jarig bestaan. Naast de presentatie van de ManualMaster Starling 2.5 release, kan kennis worden gemaakt met WebForms en de ontwikkelingen rond het nieuwe product Certifeye. WebForms is een slimme module waarmee onder meer afwijkingen met bijbehorende verbetermaatregelen in kwaliteitssystemen worden geregistreerd, verspreid, gevolgd en vervolgens gerapporteerd.

 

ManualMaster grijpt haar verjaardag ook aan om het bijzondere kunstproject Ruimte voor Elkaar te steunen. Met dit project geven de kunstenaars Cas Slagboom en Nathalie Nijkamp gestalte aan hun kijk op de maatschappelijke functie die deBankvanNoppes in de samenleving van Gorinchem vervult. Het ging van start op 10 februari 2016, de dag dat ManualMaster aan haar 25e levensjaar begon, en beleeft haar apotheose op 10 februari 2017, de dag dat ManualMaster haar 25e verjaardag viert.

 

Bron: ManualMaster

ManualMaster is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform.