Mikrocentrum Event Services faciliteert EQUIPVAK

Mikrocentrum, 17 mei 2016
EQUIPVAK banner

Van 31 mei tot en met 2 juni 2016 zal de eerste editie van nieuwe vakbeurs EQUIPVAK 2016 georganiseerd worden in Expo Haarlemmermeer onder de rook van Schiphol. EQUIPVAK is een initiatief vanuit RAI Equipment Platform onderdeel van de RAI vereniging.


Niet alleen de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van werkplaats en carwash worden op EQUIPVAK getoond. Meerdere branche-organisaties en -verenigingen gaan hun achterban tijdens dit evenement informeren over nieuwe wet- en regelgeving.

De samenwerking tussen de RAI vereniging en Mikrocentrum is volgens Herman van Wierst, manager Event Services & Business Development, een logische keuze “De RAI is van oorsprong verbonden aan auto’s (en rijwielen), een technisch steeds hoogwaardiger georiënteerde sector, en de organisatie van dit evenement is met de doelgroep van Mikrocentrum in de technische maakindustrie een mooie combinatie.”


Mikrocentrum Event Services faciliteert dit evenement door onder meer het aanbieden van deelnemersregistratie, ticketing systemen, productie van badges en deelnemerslijsten, hostesses op locatie en het meedenken in de conceptontwikkeling.
Mikrocentrum Event Services is een professioneel organisatiebureau, gespecialiseerd in de organisatie en logistieke ondersteuning van nationale en internationale congressen, vakbeurzen, symposia, seminars, relatie evenementen met bijhorende communicatie, registratie/ticketing, programma’s, netwerkborrels en/of diners.


Meer informatie over EQUIPVAK vindt u op: http://equipvak.nl.

 

rai vereniging