Nauwkeurig en traploos regelen met de nieuwe ITVH

SMC Pneumatics BV,  2 december 2015
SMC

SMC heeft haar doel bereikt met de nieuwe ITVH (elektro pneumatisch reduceerventiel), die voldoet aan alle markteisen, zoals druk- of lektesten.

 

ITVH image chDe nieuwe ITVH maakt deel uit van de bestaande ITV-Serie van SMC, waaronder de nieuwe, onlangs gelanceerde ITVX-serie. Geschikt voor hogedrukprocessen, zoals autogeenlassen en snijden. De ITVH is ontworpen voor het regelen van hogedrukapplicaties en kan gebruikt worden voor het regelen of vasthouden van een gas of perslucht. De ITVH is geschikt tot een maximale druk van 3.0Mpa en regelt traploos tussen 0.2 tot 2.0Mpa.

 

Ondanks de geschiktheid voor hoge druk, werkt de ITVH zeer efficiënt en verbruikt slechts 3W. Mede door het compacte design en het gewicht van slechts 630 gram kan het reduceerventiel ook in kleine ruimten of op bewegende delen worden toegepast.


High Tech Platform-lid SMC is gespecialiseerd in pneumatische producten en biedt meer dan 12.000 basisproducten met meer dan 700.000 variaties.

 

Ook interessant:

Cursus Elektrische aandrijftechniek
De cursus Elektrische aandrijftechniek leert u de standaarden en toepassingen van elektrische, mechanische en besturingstechnische eigenschappen.
Cursus Elektrotechnisch storing zoeken
In de cursus Elektrotechnisch storing zoeken legt u een basis op het gebied van elektrotechniek, leert u schema’s lezen en meetmethodes toe te passen om storingen effectief te lijf te gaan.