Nederlands collectief op Hannover Messe

Jan van Moorsel - Mikrocentrum,  2 december 2015
Hannover Messe

Het enthousiasme van de Nederlandse toeleverindustrie na de vorige editie van de Hannover Messe toen Nederland partnerland was, heeft er toe geleid dat we dit jaar een nog groter toelevercollectief in hal 4 bezetten met daarin NEVAT, Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum en Brainport Industries.

 

 

Nieuw is het Innovatie en start-up plein en ook de overheid maakt deel uit van het Nederlandse collectief. In het paviljoen van Brainport Industries nemen 17 bedrijven deel: Mevi Fijnmechanische Industrie, Smits Machinefabriek, Phoenix 3D Metaal, TSG Group, Lamers High Tech Systems, Ceratec Technical Ceramics, Philips Ceramics, Witec Fijnmechanische Techniek, Veco, LouwersHanique, De Rooy Slijpcentrum/de Rooy Precision, Smink Group, ERIKS, Bestronics, Wijdeven Inductive Solutions, Euro-Techniek en Festa Solutions.

  

We zullen gedurende de week diverse Duitse clusterbedrijven op bezoek krijgen of een bezoek aan hen brengen. Op dinsdag 16 april zal minister Henk Kamp op bezoek komen en het voornemen is dat hij bij die gelegenheid de PIB met de kopgroep Duitsland te ondertekenen.