NextStep3D wijst Belgische dealer aan

Mikrocentrum,  2 december 2015

next step 3d

NextStep3D heeft voor de Belgische markt Goodtool aangewezen voor de verkoop én service van haar prototyping programma 3D-print machines.

 

Goodtool is een bekende naam in België voor industriële toelevering en gereedschappen. Marc Linthout van Goodtool legt uit:

"Met het aanbod van 3D print machines van NextStep3D kunnen innovatieve bedrijven in België laagdrempelig in de professionele 3D print wereld stappen. Goodtool is hiermee een van de eerste bedrijven met complete oplossingen voor additive manufacturing op de Belgische markt.”


NextStep3D heeft een leidende rol in klant specifieke systemen voor additive manufacturing (3D print machines) in de Benelux.

„Door de samenwerking met Goodtool kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen en geeft het ons een grote voorsprong op de Belgische markt. Wij geloven sterk in partnerships met professionele partijen en België heeft, net als Nederland, een zeer innovatieve maakindustrie”, aldus Bas Beltman, directeur van NextStep3D.

 

NextStep3D vertegenwoordigd in de Benelux ondermeer het Duitse 3Dfactories en het Franse Prodways. Hun klanten bevinden zich voornamelijk in de industrie en medische wereld.


NextStep3D is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform en exposant op RapidPro

Ook interessant:

Course Additive Manufacturing State of the Art
Discover within two days the versatile applications of 3D printing within our Additive Manufacturing course. When completed, you're aware of the latest technology, applications and developments. You are also able to pre-determine which AM technology suits your product the best.