Oceanz support zeiljacht tijdens wereldkampioenschap ORC

Mikrocentrum,  2 december 2015
Bach yachting racing team 2015
Het Nederlandse zeiljacht van het Bach Yachting Racing Team vaart vanaf nu t/m 4 juli mee tijdens de WK ORC in Barcelona. Het is het enige Nederlandse zeiljacht in de ORC B klasse dat dit jaar meedoet. De Ker werd eind mei al kampioen tijdens de North Sea Regatta en hoopt ook tijdens het WK een podiumplek te veroveren. High Tech PLatform-lid Oceanz is een van de recentelijk ingestapte partners die het project mede mogelijk maken.

 


Erik van der Garde, directeur bij Oceanz over de samenwerking: 

"Oceanz sponsort het zeilteam omdat wij niet alleen letterlijk een passie hebben voor zeilen, maar ook figuurlijk graag de oceanen verkennen. Met 3D printing en Additive Manufacturing staan we op dit moment aan het begin van een nieuwe industriële revolutie. Volop vernieuwing en innovatie is het soms onoverzichtelijke gevolg.

Als professioneel 3D printbedrijf koersen wij onze klanten door deze ‘innovatiejungle’ en nemen hen mee naar de ‘blauwe oceaan’. Een plek waar het draait om waardevernieuwing, nieuwe materialen, technieken en toepassingen. De mogelijkheden kennen hier geen grenzen. 


Naast blauwe oceanen, typeren we ‘rode oceanen’. In deze markt zijn de spelregels bekend en draait het om zaken als ‘supply chain‘ management, levertijd en aftersales. De ‘sharks’ van Oceanz werken samen met de klant om de meeste effectieve en efficiënte oplossingen te vinden.” 

 


Het raceteam volgen kan via Facebook

Oceanz. is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform.