Oerlikon Balzers ontvangt Pinnacle Award van Delphi Automotive

Oerlikon Benelux,  3 augustus 2016
Oerlikon Balzers

Balzers, Liechtenstein, 26 juli 2016 - Oerlikon Balzers kreeg een 2015 Pinnacle Award voor Supplier Excellence van Delphi Automotive, de meest prestigieuze leverancier eer. Oerlikon Balzers werd erkend voor zijn bijdragen aan Delphi's Excellence cultuur en toewijding aan kwaliteit, waarde en de prijs-kwaliteitverhouding.

 

Bovendien kreeg Oerlikon Balzers een 2015 Technology - Pinnacle Award voor Supplier Excellence van Delphi Automotive. De award erkende Oerlikon Balzers om zijn vermogen om creatieve middelen te concentreren en te helpen Delphi wereldwijd relevante oplossingen te leveren die inspelen op de megatrends van veilig, groen en aangesloten.

 

In de afgelopen jaren, heeft Oerlikon Balzers tribologische coating oplossingen op maat voor en in nauwe samenwerking met Delphi ontwikkeld. Coatings zoals BALINIT DLC STAR zijn aangepast aan de behoeften van Delphi's over meerdere jaren van ontwikkeling, gericht op het verminderen van wrijving en slijtage.

 

"Oerlikon Balzers blijft projecten ontwikkelen om de technische grenzen te verleggen voor toekomstige innovatie", zegt Loïc Cheynet, hoofd Business Line Thinfilm Automotive bij Oerlikon Balzers. "We hebben een enorme vooruitgang geboekt om producten hoger brandstofrendement te geven, inclusief ontwerp van het component, zoals zuigers, naalden, spelden, zuiger gidsen, pinnetjes, mouwen, armaturen en tuimelaars."

 

Oerlikon Balzers leidende positie in carbon dunne film coatings voor auto-onderdelen is niet alleen op basis van hun deskundigheid in plasma en vacuüm technologie, maar ook op hun superieure massaproductie concept. Oerlikon Balzers biedt een zeer efficiënt en kosteneffectief proces dat state-of-the-art automatisering omvat en maakt een extreem hoge kwaliteit en betrouwbaarheid door 100% controle op procedures, gerealiseerd door geavanceerde meetapparatuur. Bijgevolg BALINIT coatings zijn vandaag aanwezig in  personenauto's van de meest toonaangevende merken in de wereld. "Onze R & D-teamleden hebben een diepgaande kennis van tribologie en automotive toepassingen die hen in staat stelt autofabrikanten en hun leveranciers te ondersteunen bij de ontwikkeling van geoptimaliseerde systemen. De oplossingen worden ontwikkeld door onze experts en laten onze klanten het brandstofverbruik en de uitstoot door middel van innovatieve ontwerpen verminderen, "zegt Wolfgang Konrad, hoofd van de Business Unit Automotive bij Oerlikon Balzers.

 

"Suppliers like Oerlikon Balzers play a significant role in Delphi’s success,” said Sidney Johnson, senior vice president, Delphi supply chain management. “They help us provide our customers with globally relevant solutions that capitalize on the megatrends of safe, green and connected. We appreciate Oerlikon Balzers’ outstanding performance and understanding that excellence is simply how we operate.”

 

"Leveranciers als Oerlikon Balzers spelen een belangrijke rol in het succes van Delphi", zegt Sidney Johnson, senior vice president, Delphi supply chain management. "Ze helpen ons aan onze klanten wereldwijd relevante oplossingen te bieden die inspelen op de megatrends van veilig, groen en aangesloten. We waarderen de uitstekende prestaties van Oerlikon Balzers en hun begrip dat excellence gewoon de manier waarop we werken is. "

 

Delphi erkent 32 leveranciers uit 13 landen met zijn 2015 Pinnacle Award en vijf leveranciers met zijn 2015 Technology award.

Oerlikon Balzers is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform