Pilz Nederland NV branchewinnaar bij De Succesfactor

TV Media Partners,  2 december 2015
succesfactor

De onderneming Pilz Nederland is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Besturingstechniekbranche. Met een zeer sterke positionering heeft Pilz Nederland zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming.

 

 

De onderneming is gespecialiseerd in alle mogelijke besturings- en veiligheidssystemen, met als blikvanger het innovatieve automatiseringssysteem PSS 4000. De organisatie weet haar grote kennis van alle aspecten van de besturingstechniek en haar klant- en oplossingsgerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor zij een grote mate van klanttevredenheid bij haar klanten weet te bereiken en wordt daarom algemeen als één van de leidende bedrijven in haar branche gezien. De Nominatiecommissie ziet in Pilz Nederland een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt en is van mening dat zij met recht genomineerd zijn voor de Nationale Business Succes Award.

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

Op het gebied van besturingstechniek is Pilz Nederland één van de leidende bedrijven. Door haar grote vakkennis, en uitstekende (Duitse) kwaliteit van de door haar geleverde producten weet de onderneming zich te onderscheiden. Pilz Nederland beschikt over hooggekwalificeerd personeel dat de klant op vakkundige wijze kan adviseren en dienstverlening op maat kan bieden, waarmee zij zeer klantgericht zijn. Voor haar klanten verzorgt Pilz Nederland tal van trainingen en seminars. Hiermee deelt zij haar grote kennis op het gebied van industriële automatisering en besturingstechniek, wat door haar klanten op prijs wordt gesteld.

Positie in de markt

In 1990 is Pilz Nederland opgericht en is een dochter onderneming van het Duitse familiebedrijf Pilz. De uitstekende reputatie van het bedrijf in de branche is wat opvalt bij de Nominatiecommissie. Door met haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkeling in een markt die continue in beweging is, weet Pilz Nederland haar concurrenten vaak een slag voor te zijn.


Pilz is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform