Primeur: Dé Business Software Award

Mikrocentrum, 15 september 2016
Business Software Award 2016

Dit jaar zal er tijdens het Business Software event een primeur zijn. Speciaal aandacht wordt gegeven aan mooie bijzondere resultaten die met softwareproducten zijn bereikt door bedrijven in de industrie. Middels de selectie van de drie beste inzendingen worden deze organisaties extra in het zonnetje gezet. Zij krijgen de gelegenheid hun project te presenteren op het Business Software Event wat op 29 en 30 november plaatsvindt in Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. Het beste project van deze drie krijgt bovendien het eerste exemplaar van de Business Software Award uitgereikt. Alle inzendingen worden beoordeeld door een deskundige vakjury. De bekendmaking van de winnaar zal op 29 november tijdens het congres plaatsvinden.

 

Criteria:

 1. In het project dient de software als hefboom of katalysator centraal te staan
 2. Het project dient tussen 2015 en juli 2016 afgerond te zijn
 3. Welke impact heeft het project met de software gehad op het bedrijf.
  Dit zal relatief worden beoordeeld naar de omvang het bedrijf (kleine bedrijven worden dus ook nadrukkelijk uitgenodigd mee te doen!)
 4. Welke aantoonbare (!) bijdrage aan bedrijfsdoelstellingen heeft de inzet van de business software gebracht. Denkt u daarbij aan:
  1. innovatiekracht vergroot
  2. verhogen productiviteit door slimmer en sneller produceren of optimalisatie van de supply chain
  3. vergroten klantgerichtheid bijvoorbeeld door betere mogelijkheden om meer klant specifiek te produceren,
  4. betere concurrentiepositie
 5. Vernieuwende aanpak waarmee de doelen behaald zijn
 6. Hoe zijn tijdens het project maatregelen genomen om succes te borgen
 7. Hoe is gewaarborgd dat het succes ook langer houdbaar is
 8. Welke onvoorziene omstandigheden bent u tegengekomen en hoe bent u daar mee om gegaan
 9. Hoe heeft u “lessons learned” geborgd om in volgende projecten weer succesvol te zijn (lerende organisatie)
 10. Vanzelfsprekend dienen de door u aangeleverde gegevens openbaar gemaakt te kunnen worden middels de presentatie en het juryoordeel. 

 

Aanmelden
Bent of kent u een organisatie die voldoet aan deze criteria, geef deze organisatie dan op via de volgende link. Middels dit inschrijfformulier kan een vertegenwoordiger van het project (projectleider, sponsor of eindverantwoordelijke) duidelijk kan aangegeven waarin dit project bijzonder is en excelleert. Het ingevulde aanmeldformulier graag per email ingevuld retourneren aan events@mikrocentrum.nl.


Aanmelden kan tot uiterlijk 23 oktober 18:00 uur. Uiterlijk 11 november maakt de jury bekend welke drie project zijn genomineerd en een presentatie mogen verzorgen op 29 november.

 

Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met Richard Heijne den Bak op 06-51190472 of r.heijne@mitopics.nl.