Saint-Gobain behaalt WCM Bronze Award!

Mikrocentrum,  2 december 2015
Saint Gobain

Begin juni heeft de slijpschijven fabriek van Saint-Gobain te Eibergen de "WCM Bronze Award" behaald. Saint-Gobain is een multinational met vestigingen in 64 landen, en 400 productielocaties deden aan de competitie mee. Het behalen van de bronzen award is locatie Eibergen met name gelukt door continue verbetering van veiligheidsmaatregelen en implementatie van gestandaardiseerde maatregelen.

 

WCM is een geïntegreerd systeem, gericht op methoden (pilaren en fundamenten), waardoor het mogelijk is om verlies/uitval te reduceren, nieuwe kansen te creëren en dagelijkse problemen te voorkomen. Hierdoor is Saint-Gobain een stap verder op weg naar de World Class Manufacturing status! Door een actieve en verantwoordelijke houding van zowel management als medewerkers is het mogelijk om progressie te boeken op het beleid omtrent veiligheid, kwaliteit en service.

 


Saint-Gobain is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform.

Ook interessant:

Workshop Lean Manufacturing
Tijdens de workshop Lean Manufacturing leert u verspilling te reduceren en het rendement te verhogen.
Cursus Productieplanning, Voorraadbeheer en Levertijdbeheersing
De cursus Productieplanning, Voorraadbeheer en Levertijdbeheersing geeft u alle benodigde handvatten om uw logistieke processen te optimaliseren.