Segula Technologies Nederland B.V. branchewinnaar bij De Succesfactor

SEGULA Technologies Nederland BV,  2 december 2015
succesfactor

Segula Technologies Nederland B.V. is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de High Tech sector. Door een zeer sterke positionering heeft Segula Technologies B.V. zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming binnen haar branche.

 

De organisatie wordt algemeen als leidend gezien en weet haar grote expertise van met name de auto-industrie en haar klantgerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor zij een grote mate van klanttevredenheid bij haar opdrachtgevers weet te bereiken. De Nominatiecommissie ziet in Segula Technologies een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt en is van mening dat zij met recht genomineerd zijn voor de Nationale Business Succes Award.

 

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

Voor de High Tech en Automotive sector is Segula Technologies B.V. één van de leidende ingenieurs- en consultancybureaus. Het bedrijf onderscheidt zich met name door de grote mate van innovatie. Op basis hiervan is SEGULA met tal van spraakmakende projecten verbonden, zoals ‘’STELLA’’ de eerste 100% solar aangedreven gezinsauto ter wereld, de eerste elektrisch aangedreven Formule 1 racewagen (Formulec), de hybride concept-car Hagora en de ecotruck Sitrum. Door het vermogen om haar brede expertise en uitgekiende- & klantgerichte aanpak in alle facetten te benutten weet de onderneming zich verder te onderscheiden. Een goed voorbeeld hiervan is het door Segula ontwikkelde Model Driven Development, gebaseerd op een systeemarchitectuur-concept, waarmee allerlei projecten op brede wijze kunnen worden aangepakt.

 

Positie in de markt

Ondanks de economische recessie laat het bedrijf de afgelopen jaren een significante groei zien, hetgeen mede aantoont dat het zich op een uitstekende manier ontwikkelt. Door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft is de onderneming opgevallen bij de Nominatiecommissie. In een markt die continu in beweging is, weet Segula Technologies door zijn vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste trends en ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een stap voor.


Segula Technologies Nederland B.V. is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform.