Succesvolle 4C Artec gebruikersdag

Mikrocentrum,  2 december 2015
4CCCC Logo

Voor alle Nederlandse en Belgische gebruikers van de Artec 3D scan technologie organiseerde 4C recentelijk een gebruikersdag. In totaal waren er 60 personen aanwezig met elk een andere achtergrond. Deze combinatie van verschillende disciplines maakte het een erg interessante dag.

Wegens het feit dat Artec haar soft- en hardware blijft doorontwikkelen, acht 4C het van groot belang om de Artec gebruikers up-to-date te houden. Een gebruikersdag is daarvoor ideaal. Tijdens de dag worden verschillende onderwerpen besproken en krijgen gebruikers de kans om uitgebreid vragen te stellen maar vooral ook om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Er waren ook een aantal afgevaardigden van Artec aanwezig. Zij vertelden over de nieuwe scanners die recent op de markt zijn gebracht of in de toekomst zullen komen.

Doordat er zoveel verschillende mensen met diverse disciplines aanwezig waren, maakte het niet alleen een informatie dag maar ook een zeer inspirerende. Ervaringen werden uitgewisseld en iedereen ging met een flinke dosis verse inspiratie weer naar huis.