Succesvolle Precisiebeurs 2015 voor de Nijdra Group

Mikrocentrum, 11 december 2015
DSC07712

De Nijdra Group kijkt terug op een zeer goed verlopen Precisiebeurs, want naast de vele gesprekken met bestaande klanten hebben wij ook weer nieuwe contacten gelegd met zowel nationale als internationale bedrijven. Het is duidelijk dat het sentiment in de maakindustrie aantrekt en dat was door het aantal én de kwaliteit van de bezoekers duidelijk merkbaar. Het Mikrocentrum, organisator van deze beurs, heeft zich de afgelopen jaren ingespannen om internationale leads te genereren voor de exposanten. Onder andere door diverse publicaties via internationale vakbladen en de samenwerking met diverse Europese Big Science-projecten. De Precisiebeurs groeit zodoende steeds meer uit tot een Europees trefpunt voor precisietechnologie.

 

Donderdagochtend was een Business Frühstück met 60 deelnemers uit Duitsland en Nederland. Tijdens dit ontbijt werd de salesmanager van de Nijdra Group, Dennis van Dijk, geïnterviewd over zijn ervaringen in het zakendoen met Duitsland. Na het interview sprak hij over het Mikrocentrum:

“ De Nijdra Group doet sinds 2004 mee aan de Precisiebeurs en ziet deze hightech- en precisietoeleveringsbeurs groeien. Het is knap van de organisatie om dan het kleinschalige en specifieke karakter te behouden en zelfs internationale standhouders en bezoekers te trekken! Voornamelijk uit één van onze belangrijkste handelslanden: Duitsland.”

 

business fruhstuck

Dennis van Dijk was spreker tijdens het Business Frühstück

Bron: Nijdra.eu