tbp electronics districtswinnaar Zuid-Holland Metaalunie Smart Manufacturing Award

tbp electronics,  7 december 2016
smart manufacturing award

De districtswinnaars van de Metaalunie Smart Manufacturing Award zijn bekend. De jury, onder leiding van Jan Post, Philips Consumer Lifestyle, heeft op 6 december jl. alle inzendingen beoordeeld. Alle districtswinnaars gaan automatisch ook door naar de landelijke finale op 23 maart 2017.


“De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit hem in ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst, belangrijk is voor een goed renderend bedrijf. Het wordt 23 maart tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen”, aldus Jan Post.


“Deze districtsprijs is een kroon op de samenwerking tussen leveranciers, opdrachtgevers en onze medewerk(st)ers, want door ketensamenwerking kunnen we alles bereiken op het gebied van smart manufacturing”, aldus Ton Plooy, CEO tbp electronics.


Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunielid dat zich met een actueel thema positief onderscheidt. Dit jaar is het thema ‘Smart Manufacturing’, oftewel slim produceren. Dat kan bijvoorbeeld door optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering en een zelfsturende en zelflerende organisatie.


De voor de Metaalunie Smart Manufacturing Award districtswinnaars zijn, in alfabetische volgorde:

  • De Cromvoirtse, winnaar Zuid-Oost
  • HGG Profiling Contractors bv, winnaar Noordwest
  • ITEQ Industries B.V., winnaar Midden
  • Lentink Metaalwaren bv, winnaar Gelre
  • Optiwa bv, winnaar Limburg
  • PM-Bearings bv, winnaar Oost
  • STT Products bv, winnaar Noord
  • tbp electronics bv, winnaar Zuid-Holland

 

Naast Jan Post (2e links) bestaat de jury uit Jacqie van Stigt, FNV, Rolf Elling (1e links), hoofdredacteur bij MYbusinessmedia, Egbert-Jan Sol (1e rechts), TNO en Jan Willem Boezel (2e rechts), technisch directeur bij Van Raam, winnaar van de Smart People Award 2015.

 

Metaalunie Smart Manufacturing Award
Acht districtswinnaars, drie genomineerden, een middag boordevol inspiratie met boeiende sprekers en mooie voorbeelden van onze fantastische sector. Het programma wordt nog ingevuld, maar zeker is dat er weer Awards worden uitgereikt aan top mkb-metaalbedrijven.