Teast & Measurement Solutions wint internationale awards

TM-solutions.eu,  2 december 2015
Alliance Partner ofthe year EMEIA 2015 web

Tijdens de jaarlijkse NIWeek-conferentie in Austin, Texas (VS) van National Instruments (NI) won Test & Measurement Solutions de award voor Regional Partner of the Year for EMEIA (Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika). Voor het tweede jaar op rij sleepte het bedrijf ook de prijs voor Most Outstanding Technical Resources in de wacht.

 

• Alliance Partner of the Year 2015 for EMEIA
• Outstanding Technical Resources Gold Partner Level

 

De EMEIA Partner of the Year-award wordt uitgereikt aan de NI Alliance Partners met het hoogste niveau van uitmuntendheid. Test & Measurement Solutions kreeg de felbegeerde prijs omdat het veel engagement aan de dag legt in zijn partnership met NI en sterk streeft naar gezamenlijke groei. Met de Outstanding Technical Resources Award erkent NI dan weer partners die scoren met NI-gecertificeerde resources. Elk jaar gaat de award naar het partnerbedrijf met de meeste gecertificeerde architecten en ontwikkelaars. Zij ondersteunen NI-klanten bij hun integratie- en consultingprojecten.

 

Meer dan 25 jaar ervaring

Test & Measurement Solutions is al meer dan 25 jaar een trouwe NI Alliance Partner. Sindsdien breidt het bedrijf zijn expertise in LabVIEW, NI Teststand en geïntegreerde toepassingen steeds verder uit. Vandaag telt Test & Measurement Solutions ruim 40 NI-gecertificeerde ingenieurs, waaronder 14 architecten en twee gecertificeerde professionele trainers. Als NI Gold Alliance Partner ondersteunt Test & Measurement Solutions NI-klanten bij het verstrekken van diverse diensten, zoals haalbaarheidsstudies, productontwikkeling, bedrijfsklare oplossingen, validatie en service & support.

Dankzij multidisciplinaire knowhow en verregaande kennis van NI-software, zoals LabVIEW, en modulaire hardware, zoals PXI-instrumentatie, kan Test & Measurement Solutions bedrijfsklare oplossingen ontwerpen voor een brede schare aan test-, meet-, inspectie-, montage- en controletoepassingen.

 

Erkenning van een succesvolle strategie

“We zijn blij dat we Test & Measurement Solutions EMEIA Alliance Partner of the Year mogen noemen”, zegt Armando Valima, manager van het NI Alliance Partner Network Program. “Deze erkenning, gebaseerd op de evaluatie van drie domeinen – resources, inkomsten en relatie – toont duidelijk de bekwaamheid aan van Test & Measurement Solutions om toonaangevende oplossingen te ontwikkelen voor de technologische uitdagingen van onze klanten.”

“Deze award is niet alleen een waardevolle erkenning van onze succesvolle, multidisciplinaire strategie bij het ontwikkelen van klantenspecifieke oplossingen, maar ook van onze langetermijninvestering in het partnerschap met NI”, voegt Kurt Hensen, CEO van Test & Measurement Solutions toe. “Daarnaast is de Gold Award Outstanding Technical Resource-award – onze tweede op rij – de kroon op onze continue inspanningen om onze ingenieurs de best mogelijke opleiding te bieden. Zo kunnen we doelgerichte en flexibele oplossingen aanbieden, in lijn met reële marktnoden. De industrie verandert, en onze aanpak en expertise evolueren telkens mee.”

 

 


Test & Measurement Solutions exposeert dit jaar op de Precisiebeurs

Bron: tm-solutions.eu/

 

PB2015 728x90 nl