Terugblik workshop Alligator Plastics

Alligator Plastics,  2 december 2015
Alligator plastics workshop
Levendige discussies, nieuwe invalshoeken en creatieve oplossingsrichtingen

 

Onlangs waren ruim 25 mensen te gast bij de workshop "Geld verdienen met integrale productontwikkeling en samenwerking". Alligator Plastics organiseerde deze workshop om kennis te delen en deelnemers te inspireren.


Onder leiding van dagvoorzitter Wijnand Hollander van de NRK (Federatie Nederlandse Rubber en Kunststofindustrie) zijn een aantal presentaties gegeven om deelnemers inzicht te geven in de bijna grenzeloze mogelijkheden van kunststof spuitgieten. Bas de Bruin van Machinefabrikant Engel bewees aan de hand van tal van voorbeelden dat de machine geen belemmerende factor is. Bijna alles is mogelijk.

 

Praktijkcases doorspekt met zeer creatieve en slimme oplossingen werden gepresenteerd door Maarten Rijken van Pezy en Simon de Bont van Alligator Plastics. Deze voorbeeld producten deden dienst als inspiratiebron tijdens de interactieve brainstormsessies rondom door deelnemers ingebrachte producten. Het resultaat? Levendige discussies, andere invalshoeken en creatieve oplossingsrichtingen.

 

De belangrijkste conclusie? Samenwerken met andere partijen brengt nieuwe ideeën, betere oplossingen en sneller resultaat.


Alligator Plastics en Pezy zijn beiden lid van het Mikrocentrum High Tech Platform.

Ook interessant voor u?

Kunststoffen Gratis Vakbeurs & Congres
Kunststoffen 2018
26 september 2018 t/m 27 september 2018
NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
Inschrijven | Informatie | In agenda
PB logo geenjaartal zonder achtergrond Gratis Vakbeurs & Congres
Precisiebeurs 2018
14 november 2018 t/m 15 november 2018
NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
Informatie | In agenda