VSE branchewinnaar Business Succes Award RTL 7

VSE,  2 december 2015
VSE

VSE is branchewinnaar geworden in de branche motion control van de Business Succes Award. Het bedrijf eindigde als eerste van de vijf genomineerde bedrijven en is daarmee ‘best in class’ in de sector motion control.

 

‘Wij zijn als VSE supertrots op de nr. 1 notering in onze branche en willen alle klanten, relaties en medewerkers bedanken voor het behalen van dit mooie resultaat. Deze nominatie is belangrijk omdat we nu officieel in de race zijn om tot het beste bedrijf van Nederland gekozen te worden. Binnenkort begint daarvoor het stemmen. We roepen iedereen op die en VSE een warm hart toedraagt dat te doen. Alleen zo kunnen we die felbegeerde eerste plaats halen. Alvast bedankt,’ aldus Ronald Elbers en Rob Brager, directie VSE.

 

Juryrapport lovend over VSE

'VSE presenteert zich als absolute specialist in een bijzondere sector, die van de motion control. VSE automa- tiseert machines, productielijnen en zelfs hele fabrieken. Het bedrijf levert een totaalassortiment aan kwaliteits- producten en profileert zich als een creatieve, betrouwbare partner die met klanten meedenkt over de beste 'bewegingsoplossing'. Met innovatie als sleutelwoord wordt constant geïnves- teerd in de modernste technieken. Op basis hier is VSE uitgeroepen tot branchewinnaar en genomineerd voor de Business Succes Award 2015'

 

Nationale Business Succes Award 

De Nationale Business Succes Award nomineert jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in meerdere branches op basis van strenge selectiecriteria. In het TV-programma 'De Succesfactor' zijn alle branchewinnaars te zien. De uitzending met VSE is op zondag 6 september om 12.55 uur op RTL7.  


VSE is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform.

Ook interessant:

Cursus Elektronica voor niet elektronici
Tijdens de cursus Elektronica voor niet elektronici leert u elektronische componenten, de eigenschappen ervan en mogelijke foutsituaties te herkennen.
Cursus EMC met aarding en afscherming
De praktische cursus waarin u leert over de EMC fenomenen, de EMC machine eisen en de EMC problematiek herkennen en voorkomen.