Will & Co B.V. bekroond tot één van de Best Managed Companies

Will & Co,  2 december 2015
willco

Will & Co, leverancier van hoogwaardige grondstoffen en additieven, behoort dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. 

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society organiseert. Deloitte en ING concluderen dat de groep Best Managed Companies 2014 goed scoort op het thema ‘Innoverend ondernemen’. Will & Co werd bovendien geprezen om haar innovatieve vermogen (denk oa aan de materiaalontwikkeling van de Histor Paintcan) en om de wijze waarop het bedrijf binnen alle geledingen bezig is om haar prestaties continue te verbeteren.

 

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Will & Co werd door de kritische jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Will & Co B.V.

 

De directie van Will & Co is er trots op dat ze behoren tot één van de Best Managed Companies. Zij zien de bekroning als een erkenning dat Will & Co daadkrachtig innoverend vermogen bevat en zien dit als stimulans om op die weg door te gaan. Het is hun overtuiging dat het succes van Will & Co vooral bepaald wordt door de mensen. De bekroning “Best Managed Company” is dan ook de verdienste van het hele team.


 Will & Co is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform