Dit is AM for Production

Is Additive Manufacturing klaar voor de fabriek van de toekomst? Jazeker! AM bevindt zich in grande finale om door te breken in de hightech- en maakindustrie. Deze laagsgewijze technologie heeft grote ontwikkelsprongen gemaakt en is inmiddels doorgegroeid tot een volwaardige productietechnologie. Niet alleen zijn er grote stappen gemaakt qua materiaalgebruik, nauwkeurigheid, kwaliteit en normeringen, ook de toepassingsgebieden en de mogelijkheden voor systeemintegratie zijn enorm gegroeid. Bovendien wordt mass customization dankzij AM werkelijkheid en dat biedt nieuwe kansen om voorop te blijven lopen in een sterk concurrerende (wereld)markt. Kortom: Additive Manufacturing breekt door in de hightech- en maakindustrie!

AM for Production is het AM kennis- en netwerkevenement voor hightech- en maakbedrijven 

Met een sterke focus op verbinding, inhoudelijke kennisoverdracht, praktijkcases en ketenintegratie, is AM for Production het AM netwerkevenement voor hightech- en maakindustrie.

Als professional in de hightech- en maakindustrie komt u laagdrempelig in contact met high-end AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers, systemintegrators, randapparatuur, software en firmwareleveranciers, start-ups en kennis- en netwerkorganisaties. Het is ook de plek waar de gehele keten samen komt en waar kennis en ervaringen gedeeld worden om uitdagingen rondom integratie in onder andere bestaande productieomgevingen, productontwikkeling en engineeringsprocessen aan te gaan. Samen brengen we AM naar hightech- en maakproductie!

Logo AM for Productions

Impressie vorige editie

Ja, ik heb interesse in exposeren op AM for Production


Meer informatie over AM for Production

Neem voor meer informatie contact op met:

Bart Kooijmans
Programmamanager Evenementen (Precisiebeurs, AM for Production)
Bart Kooijmans

Mis AM for Production niet!

Met een sterke focus op verbinding, inhoudelijke kennisoverdracht, praktijkcases en ketenintegratie, is AM for Production het nieuwe en jaarlijkse AM netwerkevenement voor hightech- en maakindustrie.