Digitalisering en high tech oplossingen worden steeds meer toegepast binnen zowel de agri als food sector. Zo speelt smart industry een hoofdrol in de voedselfabriek van de toekomst en worden er op het land en in de kas steeds vaker drones, sensoren en precisietechnologie ingezet om de groei van voedsel te monitoren en te bepalen wanneer en welk voedsel oogstrijp is. De betrouwbaarheid van machines en systemen is hierbij essentieel en moeten bovendien steeds beter, efficiënter en energiezuiniger werken. Hoe gaat u aan de slag met efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders produceren?

Voedingsmiddelentechnologie

Welke rol speelt technologie in de voedselfabriek van de toekomst? Zal kunstmatige intelligentie alle processen in de fabriek beheersen, om deze op basis van livedata aan te sturen en de allerbeste kwaliteit te garanderen? Kan men efficiënter produceren door onderhoud en uitval van voedselproducerende machines te voorspellen en zo voor te zijn? Welke alternatieven voor onze huidige etenswaren dragen bij aan voedselzekerheid? En hoe maken we de oorsprong van voedsel inzichtelijk voor de consument? Feit is dat in 2050 ruim 9 miljard mensen van voedsel moeten worden voorzien. Om dit te bereiken is het van belang dat ook de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders gaat produceren. Hoe u dit bereikt ontdekt u tijdens onze evenementen en cursussen. 

Voedingsmiddelentechnologie Voedingsmiddelentechnologie

Digitalisering en high tech oplossingen worden steeds meer toegepast binnen zowel de agri als food sector. Zo speelt smart industry een hoofdrol in de voedselfabriek van de toekomst en worden er op het land en in de kas steeds vaker drones, sensoren en precisietechnologie ingezet om de groei van voedsel te monitoren en te bepalen wanneer en welk voedsel oogstrijp is. De betrouwbaarheid van machines en systemen is hierbij essentieel en moeten bovendien steeds beter, efficiënter en energiezuiniger werken. Hoe gaat u aan de slag met efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders produceren?

Voedingsmiddelentechnologie Voedingsmiddelentechnologie

Voedingsmiddelentechnologie

Welke rol speelt technologie in de voedselfabriek van de toekomst? Zal kunstmatige intelligentie alle processen in de fabriek beheersen, om deze op basis van livedata aan te sturen en de allerbeste kwaliteit te garanderen? Kan men efficiënter produceren door onderhoud en uitval van voedselproducerende machines te voorspellen en zo voor te zijn? Welke alternatieven voor onze huidige etenswaren dragen bij aan voedselzekerheid? En hoe maken we de oorsprong van voedsel inzichtelijk voor de consument? Feit is dat in 2050 ruim 9 miljard mensen van voedsel moeten worden voorzien. Om dit te bereiken is het van belang dat ook de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders gaat produceren. Hoe u dit bereikt ontdekt u tijdens onze evenementen en cursussen. 

Evenementen in het vakgebied Agri en food technologie

logo

Vakbeurs en Congres

Food Technology

16 t/m 17 juni 2021
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Blijf op de hoogte van onze activiteiten op het gebied van Agri en food technologie

Blogs en Nieuws