Dit is Food Tech Event

Voedselproducten en -verwerkers werken onvermoeibaar aan het verbeteren van ons voedsel: het moet lekkerder, gezonder, verser maar ook steeds langer houdbaar zijn. Dit vraagt om snellere, efficiëntere, duurzamere processen met minimale verspilling. Kwaliteitsborging, voedselveiligheid, hygiëne en procesoptimalisatie zijn hierbij essentieel.

Dé vakbeurs waar je de laatste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie- en verwerking ontdekt

Vanuit zes actuele thema's ben je in twee dagen helemaal op de hoogte. Je ontmoet zo'n 100 specialisten op de beursvloer met op food en beverage gerichte oplossingen voor jouw productie- of verwerkingsomgeving. Deze thema's vallen allemaal onder dezelfde slogan: Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie. 

  • Machinebouw, apparatenbouw en techniek voor productie- en verwerkingslijnen
  • Voedselveiligheid en hygiëne in productieomgevingen
  • Future Food Factory: digitaliseren en automatiseren
  • Kwaliteitsmanagement en -beheersing
  • Energiemanagement en -besparing in de productieomgeving
  • Leven Lang Ontwikkelen: kennisborging en -deling, omscholen, ontwikkelen, tekorten opvangen.
Naar de website van Food Tech Event
Logo Food Technology def

Een impressie van de vorige editie (Food Technology)

Ja, ik heb interesse in exposeren


Meer informatie over Food Tech Event

Neem voor meer informatie contact op met:

Judith van den Nieuwenhuijzen
Programmamanager Evenementen
Judith van den Nieuwenhuijzen

Mis Food Tech Event niet!

Ontdek de laatste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie- en verwerking.

Bezoek Food Tech Event