Brabant Leert biedt met een nieuw initiatief een jaar lang 6 Mikrocentrum cursussen op het gebied van Smart Industry gratis aan! Dit iniatitief geeft alle inwoners van Noord-Brabant toegang tot een groot aanbod van (online) cursussen. Met Brabant Leert versterkt u uw positie op de arbeidsmarkt. Mikrocentrum neemt samen met Brabant Leert de drempel weg voor om- of bijscholing!

smart industry

Blijf wendbaar op het gebied van Smart Industry en cyber security

Mensen maken het verschil. Acute en voortdurende veranderingen vragen om talenten die daar met de juiste kennis en vaardigheden slim, snel en wendbaar op in weten te spelen. Met het initiatief van Brabant Leert wil Mikrocentrum een Leven Lang Leren toegankelijk maken voor iedereen in Noord-Brabant. 

Smart Industry en cyber security oplossingen steeds belangrijker 

Het optimaal automatiseren van een machine, proces en fabriek op een veilige manier is aan de orde van de dag. Door het slim gebruiken van connectivity, data, kunstmatige intelligentie en 3D productietechnieken zijn er grote stappen te maken op weg naar de fabriek en productieomgeving van de toekomst. Hierbij gaat ook industriële cyber security een steeds belangrijkere rol spelen. Wilt u uw concurrentiepositie versterken en de kansen benutten die Smart Industry brengen? Meld u dan nu gratis aan voor een van de 7 gratis cursussen! Deze cursussen zijn te volgen zowel in het open traject als bedrijfsintern. 

smart industry

Deze cursussen kunt u gratis volgen

Cursus Cyber security voor de industrie

Leer alles over de uitdagingen en mogelijkheden om productie automatisering en controle systemen (OT) goed te beveiligen.

Cursus Quality data

Leer uw sensor- en andere databronnen in te zetten bij de aanpak van taaie problemen in de productie, het onderhoud en op het gebied van kwaliteit.

Cursus TCP/IP

Leg de basis voor de analyse en het ontwerp van moderne TCP/IP netwerken. Verkrijg inzicht in netwerkopbouw, componenten en standaarden en ervaar TCP/IP.