Stichting OOM biedt dit voorjaar 7 Mikrocentrum cursussen gratis aan! Met het initiatief van De Metaal Leert Door van Stichting OOM wil Mikrocentrum samen talentontwikkeling toegankelijk maken. 

Een Leven Lang Leren met de Mikrocentrum cursussen bij Stichting OOM

Mensen maken het verschil. Acute en voortdurende veranderingen vragen om talenten die daar met de juiste kennis en vaardigheden slim, snel en wendbaar op in weten te spelen. 

Op weg naar de technologie van de toekomst 

De hightech- en maakindustrie is een van de meest slimme en dynamische maar tegelijkertijd ook meest veranderlijke en complexe sectoren ter wereld. Bijblijven en vooruitgang boeken vraagt om continu beweging en leren: wie slim is, moet slim blijven. Hoe bereikt u dit? Met de gratis Mikrocentrum cursussen aangeboden via De Metaal Leert Door.

Deze cursussen kunt u gratis volgen via De Metaal Leert Door

3D-meettechniek (CMM)

Leer 3D-metingen gestructureerd aan te pakken en leer alle activiteiten die met 3D-meten te maken hebben te organiseren en beheren.
DMLD-code: 197.761

Communicatie op de werkvloer

Leer hoe u een goed gesprek opbouwt, zodat het doel van het gesprek bereikt wordt. Met gerichte oefeningen leert u uw meningen en ideeën op een duidelijke manier te communiceren.
DMLD-code: 197.811

Elektrotechnisch storing zoeken

Leer aan de hand van schema's de werking van elektrische installaties en basisvaardigheden voor het opsporen van storingen in deze installaties.
DMLD-code: 197.791

Industriële netwerken

Leer meer over de basisbegrippen uit de industriële netwerktechniek, het interne functioneren en de koppeling naar de applicatieprogrammatuur.
DMLD-code: 197.741

Meet- en regeltechniek op MBO-niveau

Leg een stevige basis in de grondbeginselen van meet- en regeltechniek in zowel de proces- als installatieautomatisering en pas deze beginselen direct toe in de praktijk.
DMLD-code: 197.801

Rapporteren voor technici

Leer het formuleren van volledige en begrijpelijke teksten voor een technisch proces. Na afloop weet u wat in een goed rapport hoort en hoe dat kan worden opgemaakt.
DMLD-code: 197.831

TCP/IP

Leg de basis voor de analyse en het ontwerp van moderne TCP/IP netwerken. 
DMLD-code: 197.771