NL Leert Door biedt Mikrocentrum cursussen gratis aan! Dit iniatitief geeft alle inwoners van Nederland toegang tot een groot aanbod van (online) cursussen. Met NL Leert Door versterkt u uw positie op de arbeidsmarkt. Mikrocentrum neemt samen met NL Leert Door de drempel weg voor om- of bijscholing!

rd technologie

Een Leven Lang Leren met de Mikrocentrum cursussen met NL Leert Door

Mensen maken het verschil. Acute en voortdurende veranderingen vragen om talenten die daar met de juiste kennis en vaardigheden slim, snel en wendbaar op in weten te spelen. Met het initiatief van NL Leert Door wil Mikrocentrum een Leven Lang Leren en talentontwikkeling toegankelijk maken voor iedereen die woonachtig is in Nederland.

Op weg naar de technologie van de toekomst 

De hightech- en maakindustrie is een van de meest slimme en dynamische maar tegelijkertijd ook meest veranderlijke en complexe sectoren ter wereld. Bijblijven en vooruitgang boeken vraagt om continu beweging en leren: wie slim is, moet slim blijven. Hoe bereikt u dit? Met de gratis Mikrocentrum cursussen aangeboden via NL Leert Door. Van Smart Industry tot elektrotechniek, meet- en regeltechniek, meettechnologie, oppervlaktetechniek, kunststoftechnologie, 3D printen en soft skills, deze cursussen helpen u op weg naar de toekomst. 

rd technologie

Deze cursussen kunt u gratis volgen via NL Leert Door

Kunststof- en matrijstechnologie

Precisietechnologie en werktuigbouwkunde

Optica, fotonica en lasers

Onderhoudsmanagement en service

Leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit

Materiaalkunde en verbindingen

Additive manufacturing en prototyping

Productontwikkeling en R&D

Mechatronica, robotica en industriële automatisering

Smart industry

Elektronica en elektrotechniek